Sjutra saobraćajni čas u vrtiću “Kosovka đevojka”

sandra
ALFA Centar
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2015. u 14:45

ALFA Centar će u okviru svojih redovnih aktivnosti edukovanja djece predškolskog i školskog uzrasta o važnosti poznavanja i poštovanja saobraćajnih pravila i propisa, sjutra, 21.oktobra će održati Saobraćajni čas u dječijem vrtiću  „Kosovka đevojka“.

 

Kroz zanimljiv sadržaj edukativno-zabavnog karaktera za najmlađe, djeca će se upoznati sa osnovnim saobraćajnim propisima, pravilnim postupcima u svakodnevnim situacijama i pojedinim saobraćajnim znacima.

„U narednom periodu posjetićemo i dječiji vrtić „Sunce“, kao i Osnovne škole: „Dušan Bojović“, „Braća Labudović“ i „Mileva Lajović Lalatović“, a sve u cilju pravilne edukacije djece najmlađeg uzrasta u ovoj oblasti“, najavila je Nada Radović, koordinatorka u oblasti bezbjednosti u saobraćaju iz ALFA Centra. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U Crnoj Gori sjutra će biti malo do umjereno oblačno sa sunčanim intervalima i maksimalnom dnevnom temperaturom do 13 stepeni.
Policijski službenici Sektora za finansijsko obavještajne poslove i Sektora granične policije u saradnji sa službenicima Uprave prihoda i carina, sprovode zajedničke pojačane kontrole neprijavljenog prenosa gotovog novca i drugih dragocjenosti preko zakonskog limita za prijavu, a prilikom prelazaka putnika preko državne granice Crne Gore.