Sjutra saobraćajni čas u vrtiću “Kosovka đevojka”

sandra
ALFA Centar
  • Autor onogost.me
  • 20.10.2015. u 14:45

ALFA Centar će u okviru svojih redovnih aktivnosti edukovanja djece predškolskog i školskog uzrasta o važnosti poznavanja i poštovanja saobraćajnih pravila i propisa, sjutra, 21.oktobra će održati Saobraćajni čas u dječijem vrtiću  „Kosovka đevojka“.

 

Kroz zanimljiv sadržaj edukativno-zabavnog karaktera za najmlađe, djeca će se upoznati sa osnovnim saobraćajnim propisima, pravilnim postupcima u svakodnevnim situacijama i pojedinim saobraćajnim znacima.

„U narednom periodu posjetićemo i dječiji vrtić „Sunce“, kao i Osnovne škole: „Dušan Bojović“, „Braća Labudović“ i „Mileva Lajović Lalatović“, a sve u cilju pravilne edukacije djece najmlađeg uzrasta u ovoj oblasti“, najavila je Nada Radović, koordinatorka u oblasti bezbjednosti u saobraćaju iz ALFA Centra. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

U Crnoj Gori ne postoji tačan podatak o tome koliko se djece rađa prijevremeno, ali procjene kažu da je to između šest i osam procenata, saopštila je dr Danojla Dakić iz Centra za neonatologiju u emisiji "Link". U svijetu su, kako navodi, podaci veoma raznoliki, u Americi je procenat prijevremeno rođene djece porastao već na 10 do 11 odsto, u raznim evropskim zemljama, taj procenat je nešto niži, u Engleskoj je pet, u Francuskoj osam odsto.
Za jedanaesti ciklus Programa stručnog osposobljavanja do danas se prijavilo 2.538 korisnika. Poslodavci su ove godine oglasili 16.569 radnih mjesta, saopštilo je Ministarstvo prosvjete.