Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
10:28
25.9.2021.

Smanjena vidljivost na sjeveru, duž klisura mogući sitni odroni

U Crnoj Gori jutros se saobraća po suvim putevima, a vidljivost je mjestimično smanjena na sjeveru, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).


Iz AMSCG kazali da su, duž klisura i usjeka, mogući sitniji odroni.

Oni su savjetovali vozače da vožnju prilagode vremenskim i saobraćajnim uslovima.

Na magistralnom putu M-5 Rožaje-Špiljani saobraćaj je zbog miniranja obustavljen od osam do 11, od 13 sati i 30 minuta do 16 sati i 30 minuta i od 21 do 24 sata. Van tih termina saobraćaj je regulisan semaforskom signalizacijom.

Na magistralnom putu M-6 dionica Mihailovica-Pljevlja saobraćaj je obustavljen od devet do 13 sati.

Na regionalnom putu R-3 dionica Pljevlja-Metaljka saobraćaj je obustavljen od 12 do 16 sati.

Zbog izgradnje magistralnog puta Cetinje - Nikšić, saobraćaj na regionalnom putu Cetinje-Čevo biće obustavljen od devet do 11 i od 13 do 15 sati, a u ostalom periodu dolaziće povremeno do prekida saobraćaja ne dužih od 15 minuta.

Saobraćaj na regionalnom putu R-13 od Tuzi Ljevoriječkih do Mateševa biće obustavljen od deset do 14 sati zbog sanacije.

Na magistralnom putu M-3 Danilovgrad – Podgorica zbog rekonstrukcije se saobraća jednom trakom naizmjenično na mjestima radova, a mogući su kraći zastoji, ne duži od 15 minuta.

Zbog izgradnje privremenog saobraćajnog priključka u funkciji gradilišta “Boka place” u Tivtu, na magistralnom putu M-11 doći će do promjene režima saobraćaja sa dvosmjernog na jednosmjerni na mjestu izvođenja radova.

Zbog radova na magistralnom putu M-4, dionica Podgorica-Tuzi, zatvorena je jedna traka bulevara.

Na putevima Pljevlja-Đurđevića Tara-Žabljak-Šavnik, Pljevlja-Gradac-Šula i Đurđevića Tara-Mojkovac, saobraćaj je zbog asfaltiranja promijenjen sa dvosmjernog na jednosmjerni od sedam do 19 sati.

Na prvoj dionici auto puta Podgorica-Mateševo zabranjen je prolaz za vrijeme radova.

Prolaz je jedino dozvoljen vozilima koja posjeduju propusnicu kompanije CRBC.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 18:29
  25.10.2021.

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.

   

 • 12:54
  25.10.2021.

  Savjet mjesne zajednice nikšićka Župa uručio je danas JU Dnevni centar za djecu sa smetnjama u razvoju i osoba sa invaliditetom u Nikšiću, kompjuter sa pratećom opremom.

 • 11:21
  25.10.2021.

  Uprava za inspekcijske poslove tokom vikenda kontrolisala je 23 ugostiteljska objekta u Nikšiću, prilikom čega su inspektori podnijeli četiri krivične prijave zbog neposjedovanja kovid potvrde.

 • 07:53
  25.10.2021.

  Sektor za seizmologiju Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju je jutros u 4.52 minuta registrovao zemljotres manje jačine, sa epicentrom 4 kilometra istočno od Stubice, kod Nikšića.