Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Telenor fondacija raspisala treći konkurs

infografika_v2_2fb
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 30.01.2016. u 15:00

Telenor fondacija raspisuje novi, treći konkurs za podršku projektima koji imaju za cilj razvoj znanja i vještina potrebnih za digitalno doba, kao i inovativnih rješenja koja će poboljšati svakodnevni život i podstaći razvoj zajednice. 

Kako navode u saopštenju, pravo učešća na konkursu imaju nevladine organizacije iz Crne Gore, a prijave je potrebno poslati na adresu [email protected], najkasnije do 1. marta.

Telenor fondacija podržaće projekte koji su usmjereni na korišćenje interneta i digitalnih tehnologija, koje mogu pomoći u unapređenju obrazovanja, zaštiti životne sredine i drugim oblastima od važnosti za razvoj društva.  

,,Do sada je Telenor fondacija podržala brojne projekte uz pomoć kojih su pokrenute korisne inicijative i uvedena inovativna rješenja za izazove u raznim oblastima. Vjerujemo da ćemo i ovog puta dobiti kvalitetne prijave, jer nema boljeg načina da pokažemo svoju odgovornost prema zajednici od snažnih partnerstava sa svima koji žele da društvo mijenjaju na bolje”, rekla je Nataša Đurđić iz Telenor fondacije. 

Najbolji projekti koje će Telenor fondacija podržati treba da su posvećeni osnaživanju mladih, njihovoj edukaciji i usavršavanju znanja i vještina u digitalnoj zajednici i da budu realizovani na teritoriji Crne Gore. Projekti treba da ponude inovativna i održiva rješenja, koja omogućavaju korišćenje prednosti pristupa internetu za unapređenje lokalnih zajednica i svakodnevnog života crnogorskog društva.

Najbolje projekte odabraće Upravni odbor Fondacije, kojeg čine generalna direktorka Telenora Sandra Štajner, direktorka ljudskih resursa Biljana Radusinović, direktorka za opšte poslove, komunikacije i društveno odgovorno poslovanje Ana Radulović, direktorka za marketing i prodaju u kompaniji Domen Nataša Đukanović i profesor na Ekonomskom fakultetu Anđelko Lojpur.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci