Autor: onogost.me
Foto: Twitter
16:17
4.4.2020.

Tri službenika policije zaražena koronavirusom, 73 u samoizolaciji

Tri službenika Uprave policije pozitivna su na koronavirus, u samoizolaciji se nalazi njih 73, a tri su u karantinu, saopšteno je danas na Tviter nalogu Uprave policije.


“Posao policijskih službenika je sam po sebi rizičan a u ovoj situaciji policijski službenici su dodatno izloženi opasnosti od koronavirusa jer su oni jedna od službi koja se nalazi na prvoj liniji odbrane u zaštiti zdravlja građana Crne Gore”, navode iz Uprave policije.

Kako ističu policijski službenici koji pružaju asistenciju sanitarnim inspektorima su opremeljeni zaštitnim maskama, rukavicama i odijelima. 

Ostalim službenicima, koji imaju svakodnevni kontakt sa građanima, obezbjeđene su raspoložive količine zaštitne opreme a u toku je nabavka dodatno opreme.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 12:18
  28.5.2020.

  Na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje Univerziteta Crne Gore studenti će po prvi put ove godine upisivati reformisani model dvogodišnjih master studija (3+2).

 • 11:43
  28.5.2020.

  Naredna četiri dana očekuju nas nestabilne vremenske prilike uz kišu, a povremeno i pljuskove i grmljavinu, kazao je za TVCG meteorolog Branko Micev.

 • 11:32
  28.5.2020.

  Čitalac portala Onogošt javio nam se sa informacijom da je pronašao ličnu kartu na ime Marko Čabarkapa.

 • 10:14
  28.5.2020.

  Baranka Tatjana Đenđinović Brdar, koja je svojevremeno bila zaposlena u Narodnoj kuhinji u Baru te zbog zdravstvenih razloga pošla na bolovanje u decembru, a svoj radni angažman prekinula u aprilu ove godine, odlučila je da svoje zarade donira za završetak radova na kući dječaka Viktora Radulovića iz Nikšića koji ima oboljenje bubrega, saopštili su iz NVO Izvor života.