U Plužinama poginuo Blagoje Ćalasan

kolektiv
kolektiv.me
  • Autor onogost.me
  • 28.10.2015. u 16:00

Blagoje Ćalasan (57) iz Plužina stradao je danas oko 10.30h  prilikom sječe šume  na planini Košara, dvadesetak kilometara od grada. 

Kako saznajemo Ćalasan je stradao u momentu dok je pripremao drva za ogrijev. Prvi nalazi istrage ukazuju da se na njega najvjerovatnije obrušilo stablo koje je  sjekao motornom testerom.

Uviđaj na licu mjesta obavila je nikšićka policija u prisustvu tužioca koji je naredio i obdukciju.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Narednih dana očekuje nas lijepo vrijeme uz temperaturu do 25 stepeni, kazao je meteorolog Branko Micev. Od subote i nedjelje najavio je postepeno zahlađenje, a u ponedjeljak, utorak i srijedu, kako je kazao, imaćemo zimske scene na teritoriji Crne Gore.
Gotovo svakodnevno se na crnogorskim putevima nađu vozači u alkoholisanom stanju, a policija ih nerijetko zaustavi sa preko tri promila, u fazi prepitosti, kada je neophodna brza medicinska reakcija. Psihijatrica podgoričkog Centra za mentalno zdravlje, specijalista doktor medicine Anđa Bulajić Vuković, za Portal RTCG ističe da je stanje svijesti u tim situacijama ozbiljno narušeno, motorika siromašna, te da je nakon oporavka karakteristična potpuna amnezija za period pijanstva.