Autor: Marija Vujovic
Foto: Privatna arhiva
14:18
20.6.2019.

Učenicima Prve srednje stručne škole uručene diplome „Luča“

Država koja ima ovakvu omladinu ne treba da brine za svoju budućnost, istakao je direktor Prve srednje stručne škole Goran Davidović prilikom današnjeg uručivanja diploma „Luča“ i nagrada najboljim maturantima.


Davidović im je čestitao na uspješnom završetku škole i poželio im puno sreće i uspjeha u daljem životu i radu.

„Mi smo danas ovdje da vam ukažemo poštovanje, odnosno poštovanje vašem uspjehu, a ove skromne nagrada su samo mali znak pažnje, odnosno izraz našeg vrednovanja vaših rezultata, a oni su impozantni i do njih ste mogli doći samo upornim radom, posvećenošću i marljivošću, ali i odricanjem od igre, zabave, slobodnih aktivnosti. Ali budite sigurni da ste izabrali pravi put, što potvrđuje jedna stara i mudra latinska poslovica „Preko trnja do zvijezda“. Znači ,vi ste odabrali put posut trnjem, ali će vas sigurno odvesti do zvijezda. Kroz život sa može koračati i nekim drugim putevima, lakšim, prečicama, kako se kaže, putevima manjeg otpora ali vas sigurno ti putevi ne bi odveli do zvijezda“, poručio im je direktor.

On je naglasio da je škola ponosna na njih, te da je siguran da će nastaviti da koračaju stazama uspjeha, da će naći mjesto u društvu i da će biti srećni.

„Takođe smo sigurni da ćete izgraditi bolju i srećniju budućnost za vas i za sve nas“, dodao je on.

Diplomu „Luča I“ dobilo je šest učenika i to Nataša Mijatović, Maja Medojević, Tijana Miljanić, Vaso Bojanić, Raduša Damjanović i Nina Raičević.

„Luča II“ pripala je Dijani Durković, Tijani Đilas, Emiru Muratoviću, Milici Ružić, Kristini Vujačić, Miljani Vujačić, Jelena Vukotić, Nikoli Pavlićeviću, Maji Todorović, Dragani Ćorović i Anđeli Dragićević.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije