Uhapšen Nikšićanin: Nosio pištolj za pojasom u ugostiteljskom objektu

Uprava policije
 • Autor onogost.me
 • 23.10.2023. u 12:00
Nikšićka policija je sinoć u jednom ugostiteljskom objektu, prilikom „racije“, od operativno interesantnog lica J.Đ. (22) iz Nikšića oduzela pištolj obrušenog serijskog broja sa sedam komada municije, a koji je on držao za pojasom, saopšteno je iz Uprave policije.

“Službenici Regionalnog centra bezbjednosti „Zapad“ – Odjeljenja bezbjednosti Nikšić su tokom vikenda sprovodili pojačane aktivnosti, odnosno pojačanu kontrolu usmjerenu prema operativno interesantnim licima i članovima organizovanih kriminalnih grupa i njima bliskih lica, kojom prilikom je, između ostalog, realizovano pet „racija“ u ugostiteljskim objektima”, navode iz policije.

Po nalogu državnog tužioca Osnovnog državnog tužilaštva u Nikšiću, J.Đ. je, kako su kazali, uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Na Samitu gradonačelnika protiv antisemitizma, koji je održan u Dortmundu od 29. novembra do 1. decembra pod sloganom "Njegovanje kulturne raznolikosti", učestvovao je i predsjednik Opštine Nikšić, Marko Kovačević.
  Do sada su donijete dvije prvostepene presude Privrednog suda po kojim država mora koncesionarima za male hidroelektrane da isplati ukupno oko miliona eura odštete. Riječ je o presudama u samo dva spora od ukupno devet koliko su koncesionari pokrenuli jer je Vlada nekadašnjeg premijera Zdravka Krivokapića jednostano raskinula ugovore sa njima.