Uhapšen osumnjičeni za nanošenje teških tjelesnih povreda

onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 26.11.2023. u 11:40
Nikšićka policija uhapsila je osumnjičenog M.V. (18) zbog sumnje da je 19. novembra ispred jednog ugostiteljskog objekta drugom licu nanio teške tjelesne povrede.

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da se sumnja da je M.V. 19. novembra, oko 00.00 časova, u Ulici Novice Cerovića ispred jednog ugostiteljskog objekta, gdje je došlo do verbalnog, a zatim i fizičkog sukoba više lica, nanio teške tjelesne povrede u vidu preloma nosne kosti sa dislokaciijom oštećenom.

„Policijski službenici su postupajući po prijavi, a u koordinaciji sa nadležnim tužilaštvom, preduzeli niz operativno taktičkih mjera i radnji u cilju rasvjetljavanja navedenog događaja. U toku sprovedene kriminalističke obrade, prikupljen je veći broj obavještenja od građana, identifikovani su svi akteri događaja i izuzet je materijal sa video nadzorne kamere sa lica mjesta“, navodi se u saopštenju policije.

Osumnjičeni M.V. je uz krivičnu prijavu sproveden na dalju nadležnost državnom tužiocu u Osnovnom državnom tužilaštvu u Nikšiću.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  1

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.