Uhapšen Ranko Radulović, osumnjičen za zelenaštvo

ranko_rad
  • Autor onogost.me
  • 11.09.2015. u 15:20

Nikšićka policija lišila je jutros slobode nikšićkog biznismena Ranka Radulović zbog sumnje da je izvršio krivično djelo zelenaštvo.

Kako prenosi portal CDM, policija je u gradu pod Trebjeso je privela i R.M. osumnjičenog za zelenašenje i nedozvoljeno držanje oružja, kao i  S.T. zbog sumnje da je izvršio krivično djelo iznuda u pokušaju.

Nakon saslušanja u ODT-u određeno im je zadržavanje 72 sata. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Predstavnici Vlade na čelu sa premijerom Milojkom Spajićem postigli su dogovor sa Sindikatom prosvjete o povećanju plata. On je nakon sastanka kazao da su postigli održivo rješenje koje podrazumijeva 10 odsto bruto povećanje zarada od 1. jula, a od početka školske godine kumulativno povećanje 17 odsto neto. Sjutra će biti potpisan sporazum kojim će Vlada garantovati sve što je danas obećala, nakon čega će se oglasiti Glavni odbor Sindikata prosvjete.
Država Crna Gora - Ministarstvo prosvjete, nauke i inovacija tužila je Sindikat prosvjete Crne Gore, radi utvrđivanja nezakonitih odluka o štrajku Sindikata prosvjete Crne Gore, kao i Akta o minimumu procesa rada za vrijeme granskog štrajka u oblasti obrazovanja.