Upozorenje iz EPCG: Sjutra počinje punjenje dovodnog sistema HE Perućica

epcg
  • Autor onogost.me
  • 05.09.2015. u 12:49

Elektroprivreda Crne Gore obavještava javnost da u nedelju, 6. septembra 2015. godine, nakon završenog  remonta,  počinje punjenje dovodnog  sistema HE “Perućica“ u 7 sati ujutro. 

Zbog toga u EPCG obavještavaju javnost, prije svega mještane naselja koji gravitiraju tom području,  na moguće opasnosti i molimo ih da ne izvode bilo kakve aktivnosti na potezu punjenja: brana Slano, kanal Opačica, brana Vrtac, kanal Zeta 1, kompenzacioni bazen i ulazna građevina.

U nedelju, 6. septembra, u 7 sati ujutro počinje punjenje kanala, kompenzacionog bazena i tunela, u ponedejak slijedi punjenje cjevovoda i ispitivanja, a u utorak, 8. septembra, ponovo će početi proizvodnja u HE ‘Perućica’. 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati više djelova naše opštine.
Profesionalno i odgovorno novinarstvo je javni interes i jedini cilj Ministarstva kulture i medija (MKM) je da se dođe do zakonskih rješenja kojima će se to postići i ispuniti međunorodne preuzete obaveze u oblastima slobode i izražavanja. To je poručeno na okruglim stolovima povodom predstavljanja nacrta seta medijskih zakona.