Autor: onogost.me
Foto: ALFA Centar
11:15
10.12.2019.

Uručene Godišnje nagrade za volonterizam

Volonterski klub ALFA Centra sinoć je dodijelio Godišnje nagrade za volonterizam u Nikšiću.


Nagrade su dobili Alessandra Ahmetović, volonterka Centra za bezbjednosna, sociološka i kriminološka istraživanja Defendologija Centar Crne Gore, u kategoriji pojedinaca, i Udruženje nastavnika engleskog jezika Crne Gore ELTAM, Access Niksic, kada su u pitanju institucije.

Dodijeljena su i tri specijalna priznanja za doprinos razvoju i promociji volonterizma u Nikšiću i to Mesnoj industriji (MI) Goranović, NVO "Izvor života" i Mileni Dakovic, članici volonterskog kluba “Alfa centra”.

“Tokom trajanja konkursa pristiglo je 15 nominacija, šest za kategoriju institucija i devet u pojedinačпoj konkurenciji”, naveli su iz ALFA Centra.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 09:06
  26.1.2020.

  U Crnoj Gori jutros se saobraća po mokrim i klizavim putevima, a vidljivost je smanjena zbog niske oblačnosti, saopšteno je iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

 • 08:30
  26.1.2020.

  Nakon molebana koji će početi u 18h u Sabornom hramu Svetog Vasilija Ostroškog, ulicama Nikšića održaće se svečana litija.

 • 14:23
  25.1.2020.

  Direktor Uprave policije Veselin Veljović kazao je za Pobjedu da nije dao nalog da se procesuira Nikšićanin M.G. kojeg je, zbog uvredljivog komentara na Facebooku na račun prvog čovjeka policije, Sud za prekšaje kaznio sa 500 eura.

 • 13:30
  25.1.2020.

  Zajedničkom aktivnošću Savjeta mjesne zajednice Župa Nikšićka i mještana sela Bjeloševina u predhodna dva dana zamijenjena je kompletna krovna konstrukcije na Domu omladine u tom selu.