Autor: onogost.me
Foto: onogost.me
11:18
18.6.2019.

Uručivanje ključeva stambenih jedinica na Kapinom Polju

Na Kapinom Polju sjutra, sa početkom u 10h, biće upriličeno uručivanje ključeva stambenih jedinica licima u stanju socijalne potrebe iz Nikšića.


Objekti su izgrađeni kroz sufinansiranje Opštine Nikšić, njemačkog Ministarstva vanjskih poslova i njemačke humanitarne organizacije HELP.  

Događaju će prisustvovati predsjednik opštine Nikšić Veselin Grbović sa saradnicima, Robert Weber, ambasador Njemačke u Crnoj Gori i Klaus Mock- šef Misije u Crnoj Gori i regionalni koordinator Help-a za Crnu Goru.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 19:09
  20.7.2019.

  Nikšićanin Miodrag Albijanić (25) teže je povrijeđen u saobraćajnoj nezgodi koja se danas oko 15.30h dogodila na magistralnom putu Nikšić- Podgorica, u mjestu Vitasojevići.

 • 16:47
  20.7.2019.

  Manifestacija “Degustacija tradicinalnih jela regiona Krš”, koja ima za sa cilj da takva jela postanu dio regionalne ponude u restoranima, da se promovišu prirodni, kulturni i istorijski potencijali regiona sa namjerom da se poboljša turistička ponuda opštine Nikšić, Crne Gore i prekograničnog regiona “Krš", danas je organizovana na planini Lukavici, u Eko kampu “Tomić”.

 • 09:16
  20.7.2019.

  U Crnoj Gori jutros su povoljni uslovi za vožnju, saopštili su iz Auto moto saveza (AMSCG) i upozorili da su na dionicama koje prolaze kroz usjeke mogući odroni.

 • 08:06
  20.7.2019.

  Planina Lukavica danas će okupiti sve one koje vole da provode vrijeme u prirodi, ali i da uživaju u tradicionalnim jelima.