Autor: onogost.me
Foto: Privatna arhiva
15:15
15.5.2019.

Uspjeh učenika OŠ “Olga Golović” na Opštinskom takmičenju recitatora

Na 44. Opštinskom takmičenju recitatora Ivona Garčević, učenica OŠ “Olga Golović” osvojila je prvo mjesto u mlađem uzrastu osnovne škole.


Pored nje, takmičile su se i Anđela Zečević, Nikolina Barjaktarević i Katarina Nenezić, koje su imale zapažen nastup.

Podršku na takmičenju pružile su im učiteljica Stana Koprivica i nastavnica Mirjana Vujović.

“Čestitamo našim učenicama, a predstavnici želimo mnogo uspjeha na predstojećem državnom takmičenju koje će se održati 7. juna u Beranama”, naveli su iz OŠ “Olga Golović”.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 10:23
  7.6.2020.

  U većem dijelu Crne Gore saobraća se po mjestimično mokrim putevima, a vidljivost je smanjena po kotlinama i duž riječnih tokova.

 • 09:39
  7.6.2020.

  U Domu omladine Carine, u nikšićkoj Župi, danas će biti održan zbor mještana ovog kraja, na kome će biti određen datum održavanja izbora za novi saziv Savjeta Mjesne zajednice (MZ) Župa.

 • 08:45
  7.6.2020.

  Od početka ove godine kaznu zatvora u Upravi za izvršenje krivičnih sankcija izdržalo je 456 zatvorenika, koji se sada nalaze na slobodi. Iza rešetaka spuškog zatvora najviše su se našle osobe zbog počinjenih krivičnih djela protiv života i tijela, imovine, braka i porodice, zdravlja ljudi, ali i polne slobode.

 • 08:44
  7.6.2020.

  Donošenjem novog Zakona o sudovima i formiranjem sudova za prekršaje okončana je dugogodišnja reforma prekršajnog sistema, a sudovi za prekršaje su, nakon dvije decenije neuspjelih eksperimentisanja u okviru izvršne vlasti, ponovo postali sastavni dio sudova, kazao je predsjednik Višeg suda za prekršaje Milivoje Rašović.