Vozovi će saobraćati od ponedjeljka do petka

voz_darko_1_0
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 26.12.2020. u 07:28

PR -a Željezničkog prevoza Ana Božović saopštila je, za Jutarnji program TVCG, da su sve mjere donešene uslijed korone, uticale i na poslovanje Željeznice. Ona je istakla da će vozovi, u skladu sa mjerama koje su na snazi, saobraćati radnim danima, od ponedeljka do petka, po važećem redu vožnje.

“Imajući u vidu nove mjere uslijed zabrane međugradskog prevoza vikendom, ne saobraćaju vozovi. Radnim danima od ponedeljka do petka željeznički saobraćaj će se odvijati po važećem redu vožnje, a sve informacije mogu se dobiti na naše brojeve telefona i na našem sajtu”, istakla je ona.

Pandemija je svima donijela novu realnost, to se odrazilo i na sama putovanja pa tako i na željeznički saobraćaj.

“Samo poslovanje je oslabljeno, jer su sve te korona okolnosti uticale i na nas. Turistička sezona koja je daleko lošija nego prethodna, mnogo ispod nivoa. Npr u septembru i oktobru mi smo prevezli 50% putnika manje nego prošle godine, ali su vozovi u istom tom periodu i prošli 50% manje kilometara u odnosu na prošlu godimu. Očekujemo da poslovanje bude još i lošije, s obzirom na sve mjere i obustave koje su na snazi”, zaključila je Božović.

Izvor: rtcg.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Vlasnici nepropisno parikranih automobila u Nikšiću dosad su ovaj prekršaj plaćali isključivo kroz prekršajni nalog, kaznom u visini od 60 eura, ali nije bilo (ne) popularnog "pauka" da ukloni vozilo, za razliku od drugih opština gdje je praksa da se pored kazne vlasniku ispostavi i račun za prevoz, skaldištenje i čuvanje automobila.
Pronađene su ukradene cigarete, objavio je sinoć premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović. On je to kazao nakon saopštenja Specijalnog tužilaštva da se sumnja kako su pojedini službenici Uprave prihoda i carina odvezli kamion pun cigareta koje su bile namijenjene za uništavanje u Nikšiću. Vrijednost ukradenih cigareta je oko milion eura.

Zbog planiranih radova na mreži, bez napajanja električnom energijom sjutra će ostati djelovi nikšićke opštine.