Vuković uputio telegram saučešća predsjedniku Skupštine grada Beograda

Opština Nikšić
 • Autor onogost.me
 • 03.05.2023. u 13:51
Predsjednik Skupštine opštine Nikšić, Nemanja Vuković, uputio je telegram saučešća predsjedniku Skupštine grada Beograda, Nikoli Nikodijeviću, i svim građanima Srbije, povodom tragedije u školi na Vračaru.

“U ime Skupštine opštine Nikšić, i u svoje ime, Vama i svim građanima Beograda i Srbije upućujem izraze najiskrenijeg saučešća.

Nikšić sa vama dijeli osjećaj tuge i žalosti zbog tragedije koja se dogodila, uz nadu da će povrijeđeni uspjeti da se oporave, a porodice žrtava pronaći snagu da prebrode ove užasne trenutke, te da se nikad i nikome ništa slično neće dogoditi.”, poručio je Vuković.

U Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” u Beogradu, učenik je pucao na đake i obezbjeđenje. Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije u saopštenju je potvrdilo da je poginulo osam učenika i čuvar, kao i da je ranjeno šestoro djece i jedan nastavnik.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Ministar prosvjete, Miomir Vojinović, naložio je da se testovi sa eksterne mature ponovo pregledaju i ocijene. Roditelji i maturanti prekinuli su, nakon ove informacije, protest ispred zgrade Ministarstva u Podgorici.
  Grupa maturanata okupila se ispred Ispitnog centra i Ministarstva prosvjete da iskažu nezadovoljstvo time što su pali na ispitu iz maternjeg jezika u sklopu eksterne provjere znanja.