Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
12:13
2.8.2020.

Zahlađenje u srijedu

Meteorolog Vučina Popović saopštio je u Jutarnjem programu TVCG da će narednih dana biti slično vrijeme današnjem, samo što neće biti sjevernog vjetra, ili će biti uglavnom slab. Zahlađenje se očekuje u srijedu, nakon petka očekuje se normalizacija vremenskih prilika, saopštio je Popović.


Od utorka pa do petka biće promjenljivo, nestabilno vrijeme, povremeno sa kišom.

"Biće sunčanih intervala u južnim predjelima. Od petka i za vikend sunčano, na sjeveru promjenljivo oblačno. Od četvrtka do subote biće jakog sjevernog vjetra. Sredinom nedjelje biće mali pad temperature sredinom sedmice posebno u sjevernim predjelima.
Sjutra se očekuje južni vjetar," istakao je on.

 

izvor: RTCG

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:36
  9.8.2020.

  Paket pomoći u obliku osnovnih životnih namirnica, sredstava za higijenu i domaćinstvo danas je stigao u dom Nadežde Spahić, u naselju Gračanica, zahvaljući volonterima ALFA Centra.

 • 09:09
  9.8.2020.

  U većem dijelu zemlje jutros se saobraća po uglavnom suvim kolovozima, saopšteno je iz Auto moto saveza Crne Gore.

 • 08:24
  9.8.2020.

  Škole će, možda, biti potrebno za više različitih scenarija tokom narednih godinu ili dvije, zavisno od epidemiološke situacije. Ključno je da se osmisle kvalitetni i fleksibilni scenariji koji će omogućiti školama da relativno lako i brzo prelaze sa sistema učenja na daljinu, na kombinovani pristup ili na potpuno otvaranje.

 • 19:28
  8.8.2020.

  Pištolj revolucionara, učesnika NOB-a i narodnog heroja Save Kovačevića biće dio budućeg Vojnog muzeja, saopšteno je danas na Tviter nalogu Ministarstva odbrane.