Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Žarko Pavićević osumnjičen da je sinoć ubio brata Rajka: Pokušao da prikrije zločin

page_ubistvo
  • Autor onogost.me
  • 02.10.2015. u 16:27

Nikšićka policija lišila je slobode Žarka Pavićevića ( 73), zbog sumnje da je sinoć  između 19h i 21h, sa više udaraca tupim predmetom u predjelu glave ,ubio svog dvije godine starijeg brata Rajka, poznatog hirurga u penziji. 

Ubistvo se desilo u porodičnoj kući u Miločanima gdje su zajedno živjeli.

Kako nezvanično saznaje portal Onogošt, ubica je pokušao da zametne tragove ubistva budući da su na licu mjesta pronađeni dokazi koji ukazuju da je čistio tragove sa mjesta zločina.

Šta je razlog ubistva zasad je nepoznato, ali prema saznajima portala Onogošt između braće su godinama postojale razmirice.

Osumnjičeni Žarko Pavićević će sjutra biti priveden zamjeniku višeg državnog tužioca u Podgorici.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U okviru ekološke kampanje „“Naš grad naš od(b)raz“, sjutra, od 9 h, organizuje se akcija čišćenja tvrđave Bedm, a potom i eko- parka Blace.
Registar pedofila u Crnoj Gori koji je trebalo da bude gotov u decembru još uvijek nije završen. Razlog je, kažu iz Ministarstva pravde, jer nije okočan unos podataka koje trebaju da dobiju iz sudova. Iz Udruženja Roditelji kažu da je registar prijeko potreban, kako bi se konačno znalo koliko ima takvih osoba, kao i da bi Uprava policije mogla da sprovodi nadzor.
Nije novost da u Nikšiću fali pedijatara. Novost nije ni da se fasada sa zgrade Dječjeg dispanzera maltene raspada, da je inventar dotrajao, da sobe u kojima borave najmlađi pacijenti vlaže, da su kupatila u izuzetno lošem stanju. Nije novost ni da najmlađi pacijenti decenijama čekaju bolje uslove i da su, izgleda, svi važniji od njih.