Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

ŽPCG studentima poklanja 30 besplatnih godišnjih karata

voz_darko_1_0
onogost.me
 • Autor onogost.me
 • 13.11.2023. u 10:50
Odbor direktora Željezničkog prevoza Crne Gore AD Podgorica donio je na poslednjoj sjednici Odluku kojom se poklanja 30 besplatnih godišnjih karata za crnogorske studente povodom 13. novembra državnog praznika “Njegošev dan – crnogorski praznik kulture“, kojim se obilježava spomen na dan rođenja jedne od najznačajnijih ličnosti u istoriji Crne Gore – Petra II Petrovića Njegoša.

"Besplatne godišnje karte, koje se mogu koristiti za neograničen broj putovanja na svim relacijama na teritoriji Crne Gore, važiće u periodu od 1. decembra 2023. do 1. decembra 2024. godine”, navodi ŽPCG.

Kako bi iskoristili ovu mogućnost, svi zainteresovani studenti treba da predaju zahtjev, važeće Uvjerenje o studiranju i kopiju lične karte na arhivu Željezničkog prevoza Crne Gore na adresi Trg Golootočkih žrtava br. 13 u Podgorici.

Dokumentaciju je moguće predati 30. novembra u periodu od 8 do 14 časova.

“Besplatne godišnje karte će biti dodijeljene za 30 studenata koji prvi predaju zahtjeve navedenog dana”, navodi ŽPCG.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Više državno tužilaštvo u Podgorici formiralo je juče predmet povodom nedavne izjave predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića, da će “s onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima” - saznaju nezvanično “Vijesti”.
  Od premijera Milojka Spajića i predstavnika više partija brojne reakcije na govor predsjednika Opštine Nikšić Marka Kovačevića. On je, kako prenose mediji, prilikom obilježavanja 166 godina od bitke na Grahovcu, kazao da će sa onima koji neće da budu kao braća, nego da liče na Turke, postupati kao prema Turcima.