Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Boing-boing” 20. put u Nikšićkom pozorištu

Nikšićko pozorište
 • Autor onogost.me
 • 24.05.2024. u 07:43
Predstava Nikšićkog pozorišta „Boing-boing“, koju je po tekstu Marka Kamoletija režirao Rastislav Ćopić, biće izvedena večeras na sceni Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 20 časova.

Povodom malog jubileja, 20. izvođenja predstave, ulaznice su besplatne, uz prethodnu rezervaciju.

Naredne večeri predstava će biti izvedena u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo.

U predstavi igraju: Stevan Vuković, Jovan Krivokapić, Gordana Mićunović, Maja Stojanović, Žana Gardašević Bulatović i Nikola Vasiljević.

Kako navode u Nikšićkom pozirištu, adaptaciju i dramaturgiju uradila je Isidora Milosavljević, scenografija je djelo Vesne Sušić, a kostimi Ivane Ristić.

"Autor komada Mark Kamoleti u središte radnje stavlja uspješnog poslovnog čovjeka i velikog zavodnika koji ima čak tri vjerenice. Njegov plan mu omogućava da one, razumije se, nikada ne saznaju jedna za drugu. Sve tri su stjuardese, a Bernarov plan se zasniva na kombinovanju njihovog plana letenja. Ono na šta Bernar nije računao su sve brži avioni, što stjuardesama omogućava više slobodnog vremena na zemlji. A kada se u ovu priču uključi i Bernarov prijatelj iz gimnazijskih dana, i useli se u njegov stan, prvobitno genijalni plan postaje osnov za urnebesnu vodviljsku igru... ‟, navela je dramaturškinja Isidora Milosavljević.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Vladin tim za informacionu bezbjednost (Computer Incident Response Team - CIRT) još istražuje da li je tokom hakerskog napada na nikšićki Vodovod došlo do ugrožavanja ličnih podataka građana. Iz nikšićkog Vodovoda je 30. marta saopšteno da je njihov poslovno-informacioni sistem bio meta hakerskog napada, navodeći da su "privremeno u nemogućnosti da obavljaju određene poslove koji proizilaze iz samog sistema".