Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

“Boing-boing” 20. put u Nikšićkom pozorištu

Nikšićko pozorište
  • Autor onogost.me
  • 24.05.2024. u 07:43
Predstava Nikšićkog pozorišta „Boing-boing“, koju je po tekstu Marka Kamoletija režirao Rastislav Ćopić, biće izvedena večeras na sceni Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 20 časova.

Povodom malog jubileja, 20. izvođenja predstave, ulaznice su besplatne, uz prethodnu rezervaciju.

Naredne večeri predstava će biti izvedena u Narodnom pozorištu Istočno Sarajevo.

U predstavi igraju: Stevan Vuković, Jovan Krivokapić, Gordana Mićunović, Maja Stojanović, Žana Gardašević Bulatović i Nikola Vasiljević.

Kako navode u Nikšićkom pozirištu, adaptaciju i dramaturgiju uradila je Isidora Milosavljević, scenografija je djelo Vesne Sušić, a kostimi Ivane Ristić.

"Autor komada Mark Kamoleti u središte radnje stavlja uspješnog poslovnog čovjeka i velikog zavodnika koji ima čak tri vjerenice. Njegov plan mu omogućava da one, razumije se, nikada ne saznaju jedna za drugu. Sve tri su stjuardese, a Bernarov plan se zasniva na kombinovanju njihovog plana letenja. Ono na šta Bernar nije računao su sve brži avioni, što stjuardesama omogućava više slobodnog vremena na zemlji. A kada se u ovu priču uključi i Bernarov prijatelj iz gimnazijskih dana, i useli se u njegov stan, prvobitno genijalni plan postaje osnov za urnebesnu vodviljsku igru... ‟, navela je dramaturškinja Isidora Milosavljević.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević čestitao je Kurban bajram imamu Islamske zajednice u Nikšiću Damiru Hodžiću i svim pripadnicima islamske vjeroispovijesti, uz želju da praznik provedu u miru, zdravlju i sreći sa svojim najbližima.
    Polaganjem vijenca na Spomen-kosturnicu u Nacionalnom parku „Sutjeska“, juče je u dolini heroja na Tjentištu obilježeno 81 godina od čuvene bitke na Sutjesci.