Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Časopis “Komuna” objavio konkurs za dodjelu Godišnje nagrade

casopis-komuna
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 31.01.2022. u 09:15

Časopis za lokalnu samoupravu i njegovanje baštine Crne Gore “Komuna” objavio je konkurs za dodjelu Godišnje nagrade za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore – “Komuna” 2021.

Nagrada “Komuna”, poručuju iz pomenutog časopisa, dodjeljuje se instituciji i pojedincu za doprinos očuvanju identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore.

“Predlagači nagrade su nacionalne i opštinske institucije iz oblasti kulture, akademsko-naučne institucije čiji je program i sadržaj rada oblast kulture i identiteta Crne Gore, nevladine organizacije iz oblasti kulture, grupa građana. Prijedlog za nagradu potrebno je da sadrži podatke-biografiju o instituciji ili pojedincu, opis djelatnosti rada – referentan za oblast predviđene nagrade, obrazloženje prijedloga (konkretan značaj za očuvanje identiteta i afirmacije kulturno-istorijske baštine Crne Gore)”, navodi se u tekstu konkursa.

Konkursni prijedlozi sa potrebnom dokumentacijom podnose se u elektronskoj formi na mejl adresu [email protected], sa naznakom Konkurs za nagradu “Komuna” – najkasnije do 1. marta ove godine.

Kada je riječ o razmatranju i vrednovanju dostavljenih prijedloga, obaviće ih stručni žiri za dodjelu pomenute Godišnje nagrade.

“Rezultati konkursa sa propratnim obrazloženjem biće objavljeni na Fejsbuk stranici časopisa ‘Komuna’ i u medijima. Nagradu ‘Komuna’ čine novčana nagrada i plaketa”, poručuju iz časopisa “Komuna”.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma - komedija “Dedpul i Vulverin” i animirana avantura “Pas i mačka”.
Nevladina organizacija Umjetničko-muzičko udruženje “Scena" raspisala je Javni poziv za učešće mladih iz Nikšića na onlajn muzičkoj audiciji.
U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – animirani „Nerazdvojni“, triler „Tornado 2“ i horor „Maxxxine“.