Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:01
12.7.2019.

Četiri filma danas u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri projekcije.


Dan će početi u 15.05h filmom „Spajdermen – daleko od kuće“ u 3D projekciji, a nakon toga, u 17.25h slijedi akciona komedija „Ortaci na točkovima“.

Triler „Otrovna ruža“ čeka vas u 19.15h. Film je inspirisan klasičnim noir filmom o bivšoj sportskoj zvijezdi, koji radi kao privatni detektiv u Holivudu, a u stvari je okorjeli kockar i alkoholičar.  Karson Filips (Džon Travolta) dobija novi slučaj, koji ga odvodi u rodni grad Galveston u Teksasu, u potrazi za nestalom ženom. Tokom istrage moraće da se suoči ne samo sa samim vrhom organizovanog kriminala i bivšom ljubavnicom, veći i sa svojom mračnom prošlošću.

Termin u 21h rezervisan je za horor „Plijen“. Kada veliki uragan pogodi Floridu, Hali (Kaja Skoldelario) će ignorisati naređenja za evakuaciju kako bi pronašla svog oca koji je nestao (Bari Peper). Ona ga nalazi teško ranjenog u njihovoj porodičnoj kući i njih dvoje ostaju zarobljeni, jer se voda od poplave sve brže širi. Kako ostaje sve manje vremena da se pobjegne od snažne oluje, Hali i njen otac će otkriti da je voda koja nadolazi njihov najmanji problem.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije