Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:41
12.1.2020.

Četiri filma danas u Cinemi 213

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će se prikazati četiri filma.


Dan će u 12.10h otvoriti komedija „Dulitl“ u 3D-u, koja će se prikazati i u 13.05h u 2D projekciji. Nakon što je, sedam godina ranije, izgubio suprugu, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca, sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lijekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja. Doktoru se na ovom putovanju priključuju mladi, samoprozvani šegrt (Hari Kolet, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Oktavija Spenser), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj (Kumail Nandžijani, The Big Sick’s) i optimistični bijeli medvjed (Džon Sina, Bamblbi) te tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Ema Tomson), koji je Dulitlov najpovjerljiviji savjetnik. U filmu takođe igraju Antonio Banderas, Majkl Šin (Kraljica) i dobitnik Oskara Džim Brodbent a glasove su pozajmili i još jedna dobitnica Oskara Marion Kotijar, Franses de la Tur, Rejf Fajns, Selena Gomez, Tom Holand i Krejg Robinson.

Slijedi komedija „Sluga“ u 16h, a dva sata kasnije naučna fantastika „Invazija“. Najiščekivaniji ruski film godine, spektakularni blokbaster "Invazija" istražuje tajnu čovječanstva, a fantastična stvarnost samo pogoršava istragu. Postoji jedan način da se pobijedi - ostati čovjek. Prošle su tri godine od pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvijek je promijenila život djevojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovječanstvo. Ono čega ljudi još uvijek nisu svjesni jeste da će uskoro doživjeti novi susret. Da li su spremni na to?

Kraj dana rezervisan je za „4 ruže“, koje će prikazati u 20.25h. Film “Četiri ruže” јe krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovijesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvata da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i vjeru.

Ostale vijesti iz kategorije