Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Danas četiri projekcije

84403954_258259958493233_19367184358703104_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 08.02.2020. u 06:40

Na bioskopskom platnu Cineme 213 danas će se prikazati četiri filma.

Dan će u 14.15h otvoriti animirana avantura „Vrijeme je za sankanje“, dok u 16h slijedi romansa „Male žene“. Ova priča o četiri mlade žene, koje se bore za sopstveni životni put, bazirana na istoimenom romanu i klasiku, vječna je i svevremenska. Četiri sestre Meg, Džo, Ejmi i Bet Marč upoznajemo još kao djevojčice i tinejdžerke koje su u najosjetljivijim godinama ostale da žive same s majkom Marme, moralnim stubom porodice, dok je njihov otac otišao da da svoj doprinos američkom Građanskom ratu. Vrijednosti koje su im usađene u tom periodu, pa i ranije, pratiće ih cijelog života, dok će svaka od njih pokušati da pronađe svoje mjesto pod suncem.

Krimi komedija „Zviždači“ čeka vas u 18.25h. Kristi, policijski inspektor u Bukureštu igra za obje strane. Kada ga lijepa Gilda uvuče u rizičnu pljačku, oboje bivaju prinuđeni da krenu putevima prevare i izdaje. Da bi preživjeli, moraju da nauče tajni jezik zviždača na španskom ostrvu Gomera.

Dan će zatvoriti drama „Lijepo doba“ u 20.25h. Viktoru, muškarcu u šezdesetim godinama života, svijet se okrenuo naopačke kada mu Antoan, preduzetnik u usponu, ponudi da isproba jedinstven i novi vid zabave.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U sali “Zahumlja” u 18 časova biće predstavljeno kritičko izdanje „Šćepan Mali“, Petra II Petrovića Njegoša. Priređivač izdanja je prof. dr Radmilo Marojević.