Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Cinema 213: Danas pet filmova

cinemaaa
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 13.10.2019. u 06:00

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 je pet projekcija.

Dan će otvoriti “Jeti – sniježni čovjek” u 12.45h. Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, u Šangaju, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, upuštaju se u epsku avanturu spašavanja. Magičnom stvorenju daju ime Everest i kreću zajedno s njim na najvišu tačku na Zemlji, kako bi ga vratili porodici kojoj pripada. Ali, ova družina moraće uvijek da bude korak ispred starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi Jetija vratili kući.

Slijedi “Dora i izgubljeni zlatni grad” u 14.25h, a zatim i “Vojna akademija 5” u 16.15h.

„Lov“ vas čeka u 18.30h. Kako bi pomogao u rehabilitaciji mladih po pitanju njihovog ponašanja, Tobi je poslat na ostrvo koje navodno nije naseljeno. Kada otkrije da na njemu ipak nije sam, takvo saznanje može da ga košta života.

Film „Blizanac“ prikazaće se u 20.15h u 3D HFR formatu. “Blizanac” je inovativni akcioni triler u kojem glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i koga proganja misteriozni, mladi operativac koji naizgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.