Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:09
19.7.2019.

Cinema 213: Danas tri projekcije

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su dva filma.


Porodična avantura “Kralj lavova” prikazaće se u 16h u 3D, a u 18.15h u 2D projekciji. Simba obožava svog oca, kralja Mufasu i srčano prihvata svoju kraljevsku sudbinu. Ali, ne raduju se svi u kraljevstvu rođenju novog mladunčeta. Skar, Mufasin brat i do tog trenutka naslednik prestola, ima druge planove. Borba za kraljevstvo obilježena je izdajom, tragedijom i dramom koja će se završiti Simbinim izgnanstvom. Uz pomoć novih, neobičnih i zanimljivih prijatelja, Simba će morati da pronađe način da odraste i vrati ono što mu po rođenju pripada.

Komedija “Ibica” čeka vas u 20.30h. Filip i Kerol su dvije razvedene osobe, koje su se upravo upoznale. Filip, koji je zaljubljen do ušiju, spreman je da učini bilo šta kako bi proveo vrijeme sa Kerol, čak iako to znači da na ljetovanje s njima mora da povede i njena dva tinejdžera. On pravi dogovor sa najstarijim sinom – ako ovaj diplomira, može da izabere destinaciju za njihov godišnji odmor. Filip, koji  je navikao na mirno more na sjeveru Francuske, ne zna šta ga je snašlo kad stignu u Ibicu.

Ostale vijesti iz kategorije

 • 11:22
  21.8.2019.

  Prelijep sunčan dan, rijeka Bistrica, muzički izbor slikara Miša Vemića iz Nikšića, pokoji cvrkut ptica, ladovina od drveća i trema kuće Dizdarevića, te prelijepa okolina u Loznoj Luci kod Bijelog Polja, inspirativno su djelovali na učesnike Prvih internacionalnih slikarskih susreta "Slikari Lazovići", što se moglo zaključiti po započetim crtežima i slikama na kojima će raditi narednih sedam dana.

 • 08:03
  21.8.2019.

  Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

 • 08:02
  20.8.2019.

  Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

 • 08:11
  18.8.2019.

  "Fama o biciklistima" je najznačajnije knjizevno djelo Svetislava Basara, i spada u deset najboljih romana koji zaslužuju a nijesu dobili NIN-ovu nagradu.