Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
07:55
14.4.2019.

Evo koji filmovi vas čekaju danas u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri filma.


Prvi će se prikazati “Park čudesa”. Ovo je uzbudljiva priča o osmogodišnjoj djevojčici Džun, koja uz pomoć bujne mašte pravi spektakularan zabavni park, a otkriće da on zapravo postoji u stvarnosti. Ali kada njen voljeni park počne da se urušava, samo ga ona može spasiti, svojim fantastičnim načinom maštanja i vrlo posebnim prijateljima. Zamislite jedinstveni, čarobni zabavni park, mjesto gdje posjetioci uživaju u vožnjama koje prkose gravitaciji, gdje žive zanimljivi i šareni likovi i gdje su neponovljive atrakcije. Sve to ćete naći samo u “Parku čudesa” koji će se prikazati u 13h, a zatim i u 14.30h u 3D projekciji.

Nakon toga u 16h slijedi triler „Hotel Mumbaj“, rađen po istinitom događaju, koji nas upoznaje sa terorističkim napadom na Mumbai 2008. godine.

Zatim slijedi horor „Groblje kućnih ljubimaca“ u 18.15h. Zasnovan na originalnom horor romanu Stivena Kinga, ovaj film prati Dr Luisa Krida (Džejson Klark), koji nakon što se preseli sa svojom ženom Rejčel (Ejmi Sajmic) i njihovo dvoje male djece iz Bostona u ruralni Mejn, otkriva misteriozno groblje sakriveno duboko u šumi nedaleko od nove porodične kuće. Kada se desi tragedija, Luis će se obratiti za pomoć svom neobičnom komšiji Džudu Krendelu (Džon Litgou) i tada počinje lančana reakcija opasnih događaja koji će osloboditi neshvatljivo zlo koje donosi zastrašujuće posledice.

Kraj dana donijeće ratni film „Balkanska međa“ u 20.15h.

Ostale vijesti iz kategorije