Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Film „Treger“ u Nikšićkom pozorištu

NVO Mozaik
 • Autor onogost.me
 • 14.06.2024. u 07:59
Projekcija filma o uspješnim ženama sa invaliditetom „Treger“ biće održana večeras, sa početkom u 20 časova, u Nikšićkom pozorištu.

Film se prikazuje u organizaciji nevladine organizacije „Mozaik“, a u okviru projekta „OsnaŽENE – vidljive“.

„Kroz film je uključeno pet uspješnih žena sa invaliditetom i snimljeno pet kratkih filmova, u kojima su ispričale o izazovima sa kojima su se susrele na putu ka uspjehu, šta im je bila najveća motivacija, o usponima i padovima koje su doživjele na tom putu, kao i krajnju motivacionu poruku za sve žene sa invaliditetom“, najavili su iz NVO Mozaik.

Projekat „OsnaŽENE – vidljivE“ koji sprovodi NVO MOZAIK podržan je kroz program „OCD u Crnoj Gori – od osnovnih usluga do formulisanja politike – M’BASE “ koji sprovodi Centar za građansko obrazovanje (CGO) u partnerstvu sa Friedrich-Ebert-Stiftung (FES), Centrom za zaštitu i proučavanje ptica Crne Gore (CZIP) i Politikon mrežom, a u saradnji sa Ministarstvom javne uprave i Ministarstvom evropskih poslova Vlade Crne Gore. Projekat finansira Evropska unija, a sufinansira Ministarstvo javne uprave.

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

  Povezani članci

  Isplata penzija za jun počinje danas, saopšteno je iz Fonda penzijskog i invalidskog osiguranja Crne Gore.
  Premijer Milojko Spajić zajedno sa saradnicima i ministrima danas je predstavio program "Evropa sad 2". On je tom prilikom najavio da će prosječna zarada u Crnoj Gori uskoro biti 1.000 eura. Povećanje je najavljeno od 1. oktobra.