Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Hotel Onogošt: Izložba fotografija “Putositnice”

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 18.06.2024. u 13:06
Društvo prijatelja i poštovalaca Nikšića NZCH Zagreb organizuju izložbu ciklus fotografija „Putositnice“, autorke Lidije Vukčević Vučurović.

Izložba će biti otvorena večeras, u 19 časova, u hotelu Onogošt.

O fotografijama će govoriti Miro Nikolić, Radovan Raco Mijanović i autorica.

„Najnoviji ciklus fotografija Putositnice Lidije Vukčević Vučurović nastao je u zadnje dvije godine za vrijeme autoričinih putovanja regijom. Riječ je o fotografijama snimljenih digitalnom kamerom. Umjesto apstrakciji, novim se ciklusom fotografkinja okreće lirskom dokumentarizmu, ali ostaje vjerna svojem istraživanju svjetlosti. Bilo da je riječ o urbanim pejzažima ili arkadijskim miljeima, prikazani prostori pojavljuju se bez tenzija, kao smirujući izvori duše“, navodi se u najavi događaja.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu četiri nova filma – animacija, avantura “Klinci kaubojci”, triler, horor “Nikad ne puštaj”, drama “Megalopolis” i drama “Megdan: Između vode i vatre”.
    Sajmovi knjiga su mnogo više od mjesta gdje se okupljaju izdavači i čitaoci. Oni su žarišta dijaloga, nit između različitih kultura i prostora gdje se njeguje ono najvažnije – naš duh i intelekt, poručila je državna sekretarka u Ministarstvu kulture i medija Dragana Kažanegra Stanišić na otvaranju sajma knjiga “Anderva book”, koji se u Nikšiću organizuje četvrtu godinu zaredom.