Institut za crnu metalurgiju: Multimedijalni događaj „Poezija-čelik-umjetnost“

76686020_443265829721013_2067743538585534464_n
onogost.me
  • Autor onogost.me
  • 08.11.2019. u 06:47

U Institutu za crnu metalurgiju danas, sa početkom u 17h, biće upriličen multimedijalni događaj „Poezija-čelik-umjetnost“.

Predviđen je raznovrsan program koji objedinjuje likovne, poetske, muzičke i video forme koje imaju za cilj promociju lokalnog umjetničkog stvaralaštva i promociju značajne uloge Instituta koji godinama razvija i njeguje društveno – odgovoran odnos prema lokalnoj zajednici i podržava lokalne umjetnike, a što se poklapa i sa težnjama regionalnog Clink projekta koji realizuje Agencija za lokalnu demokratiju u ulozi partnera.

Događaj organizuje Institut za crnu metalurgiju, u saradnji sa Agencijom za lokalnu demokratiju i JU Muzeji i galerije Nikšić.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Studentski teatar iz Podgorice izveo je predstavu "Restoran Desert flower" u velikoj sali nikšićkog "Zahumlja", u znak poštovanja prema ličnosti Gorana Bulajića, koji je nedavno iznenada preminuo.
Predstava za djecu „Bajka o elektricitetu” (8+), koju je po tekstu Milene Bogavac adaptirao i režirao Milo Vučinić, biće izvedena u ponedjeljak, 11.decembra, u 12 časova na sceni Nikšićkog pozorišta.
Otvoren je šesti po redu konkurs za kratku priču Biber. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku.