”Koš za Živka” u nedjelju u Sportskom centru

zivko_nikolic
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 09.02.2016. u 10:10

U Sportskom centru „Nikšić“ u nedjelju 14. februara održaće se kulturno-sportska manifestacija pod nazivom „Koš za Živka“, u organizaciji Filmske fondacije „Živko Nikolić“ (FFŽN).

”Cilj manifestacije je prikupljanje sredstava za izradu i realizaciju građevinskog projekta Memorijalni centar „Živko Nikolić“ u selu Ozrinići. Ulaznice se, po cijeni od tri eura, mogu kupiti od srijede 10. februara na blagajni SC „Nikšić“ od 10 do 18 časova”, navode iz Fondacije.

Program počinje u 18 časova kada će biti otvorena izložba umjetničkih slika i radova učenika 22 osnovne škole sa teritorije opštine Nikšić, koji su učestvovali na likovnom konkursu „Nacrtajte Živka“.

Centralni dio programa rezervisan je za revijalnu košarkašku utakmicu između KK ”Đekna” i OKK ”Oriđinali”, čije ekipe će činiti košarkaški veterani, aktivni igrači, mlade nade i ličnosti iz javnog života. 

Kako je najavljeno, među učesnicima ovog meča naći će se i neki od glumaca iz Živkovih filmova, a svoje učešće do sada su potvrdili Nebojša Bogavac, Goran Bošković, Zoran Vujičić, Gavrilo Pajović, Đuro Ostojić, Vlado Šćepanović, Dragan Vukčević, Miomir Mugoša i Nikola Bulatović.

”Pozivnice su poslate i Dejanu Bodirogi i Žarku Paspalju, a kompletan spisak učesnika biće poznat do srijede. U petak 12. februara, sa početkom u 12h u restoranu Sportskog centra biće održana pres konferencija na kojoj će biti pročitan konačan spisak učesnika ove manifestacije”, navodi se u saopštenju FFŽN-a.

”Naša je namjera da toga dana u atmosferi sportskog druženja, šale i nadmetanja, uz adekvatan prateći muzičko-scenski i izložbeni program, pružimo publici potpuni ugođaj uz sjetovanje na poznatog umjetnika Živka Nikolića i njegov značajan televizijski opus“, stoji u najavi ovog događaja.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Otvoren je šesti po redu konkurs za kratku priču Biber. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku.
Studentski teatar iz Podgorice izvešće večeras predstavu “Restoran Desert flower” u velikoj sali JU “Zahumlje”, sa početkom u 18 časova.