“Magija se nastavlja”: Revija predstava u Nikšićkom pozorištu

plakat_za_reviju_jednu_kupis-01
Poster/Nikšićko pozorište
  • Autor onogost.me
  • 29.11.2021. u 14:30

Nikšićko pozorište, u saradnji sa agencijom „Beoart“ i uz pomoć Elektroprivrede Crne Gore, od 2. do 5. decembra ,organizuje gostovanje četiri predstave iz najeminentnijih beogradskih pozorišnih kuća.

Tokom četiri dana gostovaće predstave „Amateri“, „Čitač“, „Crna kutija“ i „Histerija“ iz produkcije „Beoart“ i Beogradskog dramskog pozorišta.

„Ova pozorišna smotra nam se nametnula kao potreba, ali i kao obaveza, da izrazimo poštovanje prema našoj vjernoj i prepoznatljivoj publici, ali i prema mnogim našim sugrađanima koji izražavaju interesovanje i poštovanje prema onome što radimo posle duge pauze i koji će, sigurni smo, postati članovi naše velike pozorišne porodice. Ova pozorišna revija se realizuje pod sloganom „Magija se nastavlja“, čime želimo da ukažemo na dugi kontinuitet i gotovo neraskidivu i magičnu vezu između našeg grada i našeg pozorišta“, navodi se u saopštenju v.d. umjetničkog direktora, Janka Jelića.

Kroz ova sjajna ostvarenja na sceni Nikšićkog pozorišta igraće najpoznatija imena domaćeg glumišta: Mirjana Karanović, Slobodan Ninković, Mladen Andrejević, Goran Jevtić, Suzana Lukić i mnogi drugi, kazao je Jelić.

Kako je istakao, ovom prilikom žele i da svakom ljubitelju pozorišta budu što bliži time što uz svaku kupljenu ulaznicu za reviju predstava od 2. do 5. decembra poklanjaju jednu gratis.

„Na svaku kupljenu ulaznicu, drugu dobijate gratis. Povedite prijatelje u pozorište“, poručuju.

Prilikom posjete pozorištu kazali su da je poštovanje epidemioloških mjera i posjedovanje jednog od dokaza iz Nacionalne Covid-potvrde obavezno.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U foajeu Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 19 časova, biće otvorena izložba radova polaznika ateljea "Put", mentorke prof. Angeline Janjušević.