Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Na današnjem repertoaru Cineme 213 četiri filma

ppp
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 25.09.2018. u 06:44

Ovaj utorak u bioskopu Cinema 213 proteći će u znaku četiri filma.

Prvi na repertoaru je „Ringe ringe raja“ u 15.45h. Dva izgubljena pačeta, slabašna šesnaest dana stara Či i njen mlađi brat Čao, odvojeni su od svog jata, zahvaljujući ludorijama prevelikog entuzijaste Penga, slobodoumne guske koja će radije da vježba akrobacije u vazduhu, nego da se pridruži ostalim guskama prilikom tradicionalne selidbe u toplije krajeve. Uplašeni i usamljeni, u želji da se vrate svom jatu, pačići će zatražiti pomoć od Penga, koji će ih odbiti, jer ova dva mališana urušavaju njegov imidž odmetnika. Međutim, Peng zadobija tešku povredu krila koja će ga učiniti ranjivim. Tek tada on pristaje da pomogne pačićima da se vrate jatu i tako uz šetnju sa njima prikriva svoju povredu. Od tog momenta njih troje će se upustiti u zajedničko putovanje, krčeći svoj put kroz prelijepe kineske predele, u potrazi za svojim jatom a pod pritiskom zime koja dolazi

U tom žanru se nastavlja pa u 17.25h vas čeka „Hotel Transilvanija 3“ u 3D projekciji, a zatim u 19.15h slijedi horor “Predator – evolucija“.

Kraj dana donosi komediju „Džoni Ingliš – ponovo u akciji“ u 21.15h.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – anime “Porodica X špijuna šifra: Bijelo”, akcija “Kaskader” i drama “Rivali”.