Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Crtani film „Ratatouille“

1400447_1752704028295327_7004539816652919479_o
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 12.03.2016. u 07:15

Sa početkom u 11h u Nikšićkom pozorištu biće prikazan crtani film „Ratatouille“ (Mućkalica) iz 2007. godine. 

Remy živi u Parizu i ima dovoljno znanja i strasti da postane profesionalni kuvar. Ali, problem je u tome što je Remy – pacov! Za razliku od ostatka njegove pacovske rodbine, Remy ne želi da jede otpatke iz kanalizacije i uličnih kanti za smeće, nego umjesto toga bira fancy restorane, inspirisan Gusteauom, legendarnim pariškim kuvarom. Jedne noći Remy je odlučio iskušati svoje vještine u Gusteauovoj kuhinji. Ali, budući da je bio neoprezan, otkrio ga je nespretni čistač Linguini, mladić koji radi u njegovoj kuhinji. Njih dvojica sklapaju dogovor u kojem će Remy poput lutkara navoditi Linguinijeve ruke, skrivajući se pritom ispod njegove kape. Slasna jela koja zajedno prave, Gusteauov restoran dovode u centar pažnje, ali postavlja se pitanje – bi li restoran poslovao sa jednakim uspjehom kada bi svi znali da se iza poslastica krije jedan pacov?
Režija: Bred Bird, Jan Pinkava

Organizatori ovog događaja su Crnogorska kinoteka i JU Nikšićko pozorište u okviru Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću. 
Ulaz je slobodan.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stižu tri nova filma – akcija „Do zadnjeg daha“, drama „Van sezone“ i anime „Blue lock the movie- epizoda Nagi“.