Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Nikšićko pozorište: Predstava “Dogodine, kao i uvek”

unnamed
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 19.10.2019. u 06:07

Na sceni Nikšićkog pozorišta, večeras sa početkom u 20h, biće izvedena predstava „Dogodine, kao i uvek” koju je po motivima drama Bernarda Slejda i Artura Šniclera režirao Dejan Janković.

U ovom komadu Artepunkt produkcije iz Beograda i Laureata iz Novog Sada, likove tumače Milan Lane Gutović i Mina Lazarević, dok izbor muzike i dizajn scene potpisuje reditelj.

Riječ je o romantičnoj komediji koja govori o ostvarenom vječitom snu žene i muškarca da budu zajedno, makar i na jedan dan u nizu dana koji se zove život. Svi mi ponekad govorimo o ljubavi. A ako smo pritom i voljeli znamo da je jedan trenutak vrijedan godine života, jer naša duša ne mjeri vrijeme i dane po kalendaru i satu, već po trenucima susreta sa voljenim bićem.

„Svaka scena u predstavi stvarana je sa željom da se ljudima objasni da za pravu ljubav nikad nije kasno. Publika će kroz šest scenskih situacija imati prilike da prepozna sebe i sve one momente koje nas nekad podstiču da se zapitamo da li smo u životu napravili pravi izbor i ispravan korak. Ono što je optimistično i ohrabrujuće je da će skladna glumačka igra velikih majstora scene poput Laneta Gutovića i Mine Lazarević definitivno pomoći da ako već nismo, taj korak i napravimo”, izjavio je reditelj predstave Dejan Janković.

Ulaznica se mogu kupiti na biletarnici Nikšićkog pozorišta po cijeni od 5 eura. Radno vrijeme biletarnice je od 10h do 20h. Informacije i rezervacije na telefone: 040/213-566; 068/461-310.

 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci