Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

ppppppppppppppppp
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 30.03.2022. u 21:51

Ove sedmice u bioskop Cinema 213 stižu tri nova filma – avantura "Sonikov film 2", komedija "Izgubljeni grad" i akcioni triler "Morbius".

Već danas imaćete priliku da pogledate ova tri filmska ostvarenja.

U 16.15h na repertoaru je “Sonikov film 2”.

“Omiljeni plavi jež vraća se u avanturi sledećeg nivoa u Sonikovom filmu 2. Nakon što se nastanio u Grin Hilsu, Sonik je željan da dokaže da ima ono što je potrebno da bude pravi heroj. On je na testu kad se dr Robotnik vrati, ovog puta sa novim partnerom, Naklsom, u potrazi za smaragdom koji ima moć da uništi civilizacije. Sonik se udružuje sa svojim pomoćnikom Tejlsom, i zajedno kreću na putovanje planetom kako bi pronašli smaragd prije nego što padne u pogrešne ruke”, piše u sinopsisu filma.

 

Američka komedija “Izgubljeni grad” prikazuje se u 18.25h.

“Briljantna, ali povučena autorka Loreta Sejdž (Sandra Bulok) provela je svoju karijeru pišući o egzotičnim mjestima u svojim popularnim ljubavno-avanturističkim romanima sa zgodnim modelom sa naslovne strane Alanom (Čening Tejtum), koji je svoj život posvetio otelotvorenju lika heroja „Deš”. Dok je na turneji na kojoj promoviše svoju novu knjigu sa Alanom, Loretu kidnapuje ekscentrični milijarder (Danijel Radklif) koji se nada da će ga ona odvesti do blaga drevnog izgubljenog grada, iz njene najnovije knjige. Želeći da dokaže da može da bude heroj i u stvarnom životu, a ne samo na stranicama njenih knjiga, Alan kreće da je spase. Ubačen u epsku avanturu u džungli, ovaj nesvakidašnji par će morati da sarađuje kako bi preživio i pronašao drevno blago prije nego što zauvek bude izgubljeno”, navodi se u sinopsisu ovog filmskog ostvarenja.

 

Dva sata kasnije, u 20.30h, prikazuje se akcioni triler “Morbius”.

“Jedan od Marvelovih najintrigantnijih, ali u isto vrijeme i najkompleksnijih likova, konačno oživljava na velikom platnu, uz Džareda Letoa, dobitnika prestižne nagrade Oskar, koji će se preobratiti u zagonetnog antijunaka Majkla Morbiusa. Usled rijetke krvne bolesti, odlučan da spasi druge koji boluju od sličnog problema, doktor Morbius odlučuje se za opasan eksperiment. Premda se poduhvat isprva čini izuzetno uspješnim, on sam se pretvara u sve mračniju figuru. Hoće li dobro nadvladati zlo ili će Morbius na kraju ipak da podlegnei novim misterioznim porivima”, stoji u sinopsisu.

 

Repertoar za naredne dane:

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Animirana sinhronizovana verzija filma „Kuce u operi“ biće prikazana u sali Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 12 časova, kao i u četvrtak, 25. aprila, u terminima od 10 i 12 sati.