Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Ilustracija
 • Autor onogost.me
 • 10.11.2022. u 07:48
Ove sedmice u bioskop Cinema 213 stiže novi film - drama "Ledena groznica, koji je na repertoaru od petka, 11. novembra.

“Mladi engleski planinar dolazi na Alpe kako bi pomogao svom prijatelju da, tokom jednog ljeta, osvoji „Veliku trojku“– vrhove Materhorn, Ajger i Mon Blan. Uprkos tome što su, dok su se peli na prva dva vrha, bili svjedoci fatalnih nesreća oni ostaju istrajni na poslednjem usponu, nesvjesni smrtonosne oluje koja se sprema na drugoj strani planine”, navodi se u sinopsisu filma.

Na današnjem repertoaru su tri filma.

“Komedija na tri sprata” prikazuje se u 16.10h. Slijedi, komedija “Džem od kavijara” u 18h.

“Džem od kavijara” je maestralna komedija o muško-ženskim odnosima, sa nekad toplim, a nekad urnebesnim pristupom. Priča počinje slučajnim susretom Ace i Saške, dvoje mladih koji se na prvi pogled zaljubljuju. Njihovoj ljubavi na put može stati samo Gvozden – šarmantni, zavodljivi laskavac i prevarant. Čovjek koji dobro skriva svoj pravi identitet i koristi svoje zavodničke sposobnosti ne bi li ugrabio za sebe nešto više… možda neki dinar, neku afekciju ili intiman odnos. Gvozdenove ljubavnica Ljilja i žena Ruža – dva svijeta, dva senzibiliteta, ali žene sa istim ciljem, pokazuju nevjerovatnu žensku solidarnost ne bi li raskrinkale Gvozdena, koji ih, vjerovatno obje vara sa trećom. I da bi saznale da li njihova deca, Aca i Saška, imaju budućnost kao par, ili su ipak rod….

Akcija “Crni panter: Vakanda zauvijek” (3D) na repertoaru je u 20h.

Repertoar za naredne dane:

PETAK 11. 11.

16.10 DJEČAK DELFIN sinh

17.50 LEDENA GROZNICA

20.00 CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVIJEK

 SUBOTA 12. 11.

14.20 DJEČAK DELFIN sinh

16.00 KOMEDIJA NA TRI SPRATA

17.50 LEDENA GROZNICA

20.00 CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVIJEK 3D

 NEDJELJA 13. 11.

14.20 DJEČAK DELFIN sinh

16.00 DŽEM OD KAVIJARA

17.50 LEDENA GROZNICA

20.00 CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVIJEK

UTORAK 15. 11.

16.10 DJEČAK DELFIN sinh

17.50 LEDENA GROZNICA

20.00 CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVIJEK 3D

 SRIJEDA 16. 11.

16.10 DJEČAK DELFIN sinh

17.50 LEDENA GROZNICA

20.00 CRNI PANTER: VAKANDA ZAUVIJEK

 

  ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

  Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

  Ostavi komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljivana.

  Povezani članci

  Nikšićkoj policiji je 3. decembra u 11.25 časova prijavljeno od strane Medicinskog centra Nikšić, da je u njihove prostorije pristupilo maloljetno lice u prisustvu roditelja, sa povredama iz nasilja.
  Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) pozvalo je na pripravnost zbog očekivanih olujnih vremenskih nepogoda, jakog južnog vjetra i mogućih poplava. Direktorat za zaštitu i spašavanje MUP-a pozvao je građane da svoje aktivnosti prilagode najavljenoj meteorološkoj situaciji.
  Meteorolog Branko Micev kazao je da su u Crnoj Gori, do nedjelje, usljed obilnih padavina, moguće poplave. Od nedjelje veče očekuje nas zahlađenje koje će donijeti snijeg i u nižim predjelima, a od četvrtka, ponovo porast temperature, kiša i nestabilno vrijeme.