Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Novi repertoar bioskopa Cinema 213

Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 02.02.2023. u 07:53
Ove sedmice u bioskop Cinema 213 stižu tri nova filma – porodični, komedija „Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“, horor „Neko kuca na vrata kolibe“ i komedija „Čovjek po imenu Oto“.

Asteriks i Obeliks: Srednje kraljevstvo“ na repertoaru je danas u 16.25 h.

„Godina je 50. p.n.e. Kineska carica je upravo zatvorena nakon državnog udara koji je podstaknuo Deng Tsin Kin, izdajnički princ. Uz pomoć Finaltesisa, feničanskog trgovca i njenog vjernog tjelohranitelja Mai Vei, jedina ćerka carice, princeza Sas-Ji, bježi u Galiju da zatraži pomoć od dva hrabra ratnika Asteriksa i Obeliksa, koji su obdareni nadljudskom snagom zahvaljujući svom magičnom napitku. Naša dva nerazdvojna heroja rado prihvataju da pomognu princezi da spase svoju majku i oslobodi svoju zemlju. I tako počinje veliko putovanje i avantura na putu za Kinu. Ali Cezar i njegova moćna vojska, žedni novog osvajanja, takođe idu ka Srednjem kraljevstvu…“, navodi se u sinopsisu filma.

Dva sata kasnije, u 18.25 h, čeka vas komedija „Čovjek po imenu Oto“.

„Zasnovan na komičnom i pokretačkom bestseleru Njujork Tajmsa, film Čovek zvani Oto govori o Otou Andersonu (Tom Henks), mrzovoljnom udovcu kome radost donosi jedino kritikovanje i osuđivanje svojih ogorčenih komšija. Kad se živahna mlada porodica doseli u komšiluk, on upoznaje svog parnjaka u oštroumnoj i veoma trudnoj Marisol, što vodi do neočekivanog prijateljstva, koje će okrenuti njegov svijet naglavačke“, navodi se u sinopsisu filma.

Za kraj dana, u 20.15 h, prikazaće se horor „Neko kuca na vrata kolibe“.

„Tokom odmora u udaljenoj kolibi, djevojčicu i njene roditelje – četiri naoružana stranca uzimaju za taoce, zahtijevajući da porodica napravi nezamisliv izbor kako bi spriječili apokalipsu. Uz ograničeni pristup spoljašnjem svijetu, članovi porodice moraće da odluče u šta veruju, prije nego što sve bude izgubljeno“, piše u opisu filma.

Repertoar za naredne dane:

PETAK 3. 2. 2023.

16.15 ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

18.15 ČOVJEK PO IMENU OTO

20.30 NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE

SUBOTA 4. 2. 2023.

13.45 KIKORIKI: VEĆ VIĐENO sinh

15.25 ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

17.30 OLUJA

20.15 NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE

NEDJELJA 5. 2. 2023.

13.25 KIKORIKI: VEĆ VIĐENO sinh

15.00 ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

17.00 AVATAR: PUT VODE 3D

20.15 ČOVJEK PO IMENU OTO

UTORAK 7. 2. 2023.

16.25 ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

18.25 NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE

20.15 ČOVJEK PO IMENU OTO

SRIJEDA 8. 2. 2023.

16.15 ASTERIKS I OBELIKS: SREDNJE KRALJEVSTVO

18.15 ČOVJEK PO IMENU OTO

20.30 NEKO KUCA NA VRATA KOLIBE

 

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    NVO "Bunte scena" protestovala je, sa grupom građana, ispred Nikšićkog pozorišta, zahtjevajući ostavku ili smjenu umjetničkog direktora te kulturne ustanove Janka Jelića zbog stavova iskazanih u saopštenju kojim obrazlaže odluku da se predstava "Izložene" ne uvrstiti u repertoar Nikšićkog pozorišta.
    U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.
    U sali Javne ustanove “Zahumlje” večeras, u 19 časova, biće održana tribina “Agora” koju moderira urednica kulturnog programa Anđela Peković.