Autor: onogost.me
Foto: pixabay.com
16:40
14.3.2019.

Otvoren konkurs za nagradu "Marko Miljanov"

Udruženje književnika Crne Gore poziva pisce da dostave objavljene knjige u 2018. godini za međunarodnu nagradu „Marko Miljanov”.

 


Pravo učešća za nagradu „Marko Miljanov“ Udruženja književnika Crne Gore za 2018. godinu imaju autori – članovi Udruženja književnika Crne Gore i autori van granica Crne Gore koji pišu na srpskom jeziku i ćiriličnom pismu, kako je to predviđeno Pravilnikom o dodjeli ove književne nagrade.

Autori koji konkurišu za nagradu obavezni su uz pisani predlog u tri primjerka, dostaviti i tri primjerka knjige koja je nominovana za nagradu „Marko Miljanov“.

Rukopisi se dostavljaju na adresu: Udruženje književnika Crne Gore (za Nagradu „Marko Miljanov“), Bulevar Stanka Dragojevića, bb, 81000 Podgorica, Crna Gora.

Predlozi za nagradu moraju biti dostavljeni najkasnije do 30. marta, a žiri će odluku o nagrađenim knjigama saopštiti 30. aprila 2019. godine.

Nagrada "Marko Miljanov" biće uručena u utorak, 8. maja 2019. godine u 12 časova, ispred Muzeja Marka Miljanova, na Medunu.

loading...

Ostale vijesti iz kategorije