Otvorena izložba fotografija „Razgovori“

img-eb6dc98e936409f86053e205f1062af7-v
Privatna arhiva
  • Autor onogost.me
  • 25.07.2018. u 08:31

Izložba fotografija „Razgovori“, Nevladinog udruženja Impuls, a fotografa Luke Barovića, otvorena je juče u prostorijama bifea Filozofskog fakulteta u Nikšiću.

Autor fotografija, Luka Barović, kao i članovi NVO Impuls, kazali su da se nadaju da je ovo samo još jedna od aktivnosti koju će i u budućnosti sprovoditi zajedničkim snagama na teritoriji opštine Nikšić.

Fotografije sa ove izložbe nastale su kroz izlete koji su organizovani za stara lica, koja su korisnici usluga dnevnih boravka iz Nikšića, a kroz projekat “Socijalno psihološka podrška starijim osobama“. Ovaj projekat je podržan kroz “Inicijativu za socijalno uključivanje starijih osoba”, raspisan od strane Crvenog krsta Crne Gore, a uz finansijsku podršku Evropske unije.

Koordinatorka projekta, Ana Kulić, istakla je da je saradnja sa starim licima, zatim partnerima na projektu – Centrom za socijalni rad za opštine Nikšić, Plužine i Šavnik kao i sa opštinskom organizacijom Crvenog krsta bila izvanredna, te da će i ubuduće raditi na očuvanju ove saradnje za dobrobit svih korisnika.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U bjoskop Cinema 213 ove sedmice stižu dva nova filma – animacija “P’astanjan i tri njušketara” i triler “Džon Vik 4”.
U sali "Zahumlja" večeras, sa početkom u 19 časova, a povodom obilježavanja Svjetskog dana poezije, biće upriličeno Poetsko-muzičko veče "Stihovanje i note", učenika Gimnazije "Stojan Cerović" Nikšić.