Autor: onogost.me
Foto: Ilustracija
08:00
12.1.2019.

Pet filmova danas u Cinemi 213

Posjetioci bioskopa Cinema 213 danas će imati priliku da uživaju u pet projekcija.


Animirana akcija „Spajdermen – novi svijet“ prikazaće se u 12.05h. Najpoznatiji čovjek-pauk ove zime nas upliće u potpuno novu paukovu mrežu. U priču nas uvodi tinejdžer iz Bruklina Majls Morales koji nam otkriva neograničene mogućnosti Spajdermen svijeta, ali i da nije sam. Majlsu će pozavidjeti mnogi jer ima najneobičnijeg učitelja na svijetu koji ga podučava, ni manje, ni više nego, spašavanju svijeta. Ali stvari nisu onakve kakvim se čine na prvu loptu, a nova iznenađenja pojavljuju se na svakom koraku. Ova nova Spajdermen priča natjeraće vas da preispitate sve što ste do sada znali o Piteru Parkeru i njegovoj transformaciji u Spajdermena.

Zatim će se u 14.15h prikazati animirani film, „Petar Pan i magična knjiga nedođije“, a u 16h „Ralf rastura internet – razbijač Ralf 2“ u 3D projekciji.

Naučna fantastika „Bamblbi“ čeka vas u 18h. Tokom bjekstva, godine 1987. Bamblbi pronalazi utočište na otpadu u malom gradu pored okeana, u Kaliforniji. Čarli (Hejli Stajnfeld) koja tek što će napuniti 18 godina i koja traži svoje mjesto pod zvijezdama, otkriva Bamblbija, u ranama i ožiljcima od bitke. Kada Čarli oživi Bamblbija, shvatiće da ovo nije obična, žuta Volkswagen buba.

Posljednji termin, u 20h, donosi romantičnu komediju „Džulijet“.

Ostale vijesti iz kategorije