Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pet filmova danas u Cinemi 213

Cinema 213
  • Autor onogost.me
  • 01.10.2022. u 09:48
Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 je pet projekcija.

Animacija “Finikove avanture” otvoriće dan u 12.15h.

Slijedi avantura “Avatar” u 13.45h.

“Najuspješniji film svih vremena, čuvenog reditelja, o marincu, paraplegičaru koji je poslat  na planetu Pandoru 2154. godine u potrazi za vrijednim rudama. Kako je na ovoj planeti provodio više vremena u njemu je počela da se vodi borba između naređenja koja mora da izvršava i bića koja želi da sačuva”, navodi se u sinopsisu filma.

Romantična komedija “Ala je lep ovaj svet” prikazaće se u 16.45h.

“Ljubiša, dobro nadzemaljsko biće čiji je zadatak da spoji ljude u bračnu zajednicu, već dugo je neuspješan u svom poslu. Ovog puta se zarekao da će spojiti Batu, neafirmisanog i isfrustriranog filmskog reditelja i Unu Lazarević, najpoznatiju TV voditeljku i površnu mega zvijezdu, autorku čuvene, pomodarske emisije ,,Šetnja sa lavom” . Ljubiša stvara okolnosti koje bi ih sjedinile, ali stvari ne idu uvijek glatko kako smo ih zamislili…”, navodi se u sinopsisu filma.

Slijedi “Osmijeh” u 18.45h.

“Nakon što je bila svjedok bizarnog, traumatičnog događaja u koji je bio umiješan i jedan pacijent, doktorka Rouz Koter počinje da osjeća zastrašujuće pojave koje ne može da objasni. Dok nezamislivi užas polako obuzima njen život, Rouz mora da se suoči sa svojom problematičnom prošlošću, kako bi preživjela i pobjegla od svoje zastrašujuće, nove stvarnosti”, navodi se u sinopsisu filma.

Romansa “Karta za raj” zatvoriće dan u 21h.

    ,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

    Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

    Ostavi komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

    Povezani članci

    Dugometražni dokumentarni film “Porodica na određeno vrijeme” / Once upon a Family”, reditelja i scenariste iz Nikšića Seada Šabotića, producentkinje Bojane Radulović (Code Blue Production), imaće svoju svjetsku premijeru na ovogodišnjem Međunarodnom festivalu dokumentarnog filma BELDOCS 2024, u okviru međunarodne takmičarske selekcije.