Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pet projekcija danas u Cinemi 213

71940899_397212660969826_1095878480580575232_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 12.10.2019. u 06:01

Ove subote posjetioci bioskopa Cinema 213 biće u prilici da pogledaju pet filmova.

Dan počinje prikazivanjem filma “Jeti”, koji je na programu od 12.45h. Kada tinejdžerka Ji slučajno sretne Jetija na krovu zgrade u kojoj živi, u Šangaju, ona i njeni nestašni drugari Jin i Peng, upuštaju se u epsku avanturu spašavanja. Magičnom stvorenju daju ime Everest i kreću zajedno s njim na najvišu tačku na Zemlji, kako bi ga vratili porodici kojoj pripada. Ali, ova družina moraće uvijek da bude korak ispred starog bogataša koji želi da zarobi Jetija i zoologa dr Zare, kako bi Jetija vratili kući.

Od 14.25h na repertoaru je “Dora i izgubljeni grad. Provodeći većinu života u istraživanju džungle sasvojim roditeljima, ništa nije moglo da pripremi Doru (Izabela Moner) za njenu najopasniju avanturu ikada – srednju školu. Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Čizmicu (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da riješi nevjerovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

Film “Vojna akademija 5” prikazuje se od 16.15h. Naši omiljeni junaci ovoga puta prolaze kroz nove životne izazove, od poslovnih, poput kapetana Danijela Stošića koji pokušava da se vrati staroj ljubavi – letenju, borbe za opstanak veze Roksande i Vasiljevića, ali i borbe za potomstvo Saše i Klisure.  Pratimo i avanture mladih potporučnika koji se trude da prežive u divljini, na obuci za specijalnu jedinicu, kada na test izdržljivosti dolaze njihova prijateljstva i ljubavne veze.

„Lov“ vas čeka u 18.45h. Kako bi pomogao u rehabilitaciji mladih po pitanju njihovog ponašanja, Tobi je poslat na ostrvo koje navodno nije naseljeno. Kada otkrije da na njemu ipak nije sam, takvo saznanje može da ga košta života.

Premijera filma „Blizanac“ čeka vas u 20.30h u 3D HFR formatu (High Frame Rate 3D) koji gledaocima pruža potpuno novu iluziju “ulaska” u film i “prisustva” svako jakciji. “Blizanac” je inovativni akcioni triler u kojem glavnu ulogu tumači Vil Smit. Henri Brogan je elitni ubica, koji iznenada postaje meta i ko ga proganja misteriozni, mladi operativac koji na izgled može predvidjeti svaki njegov potez. Film je režirao dobitnik Oskara Ang Li, a producirali su ga poznati producenti Džeri Brukhajmer, Dejvid Elison, Dana Goldberg i Don Grejndžer. U glavnim ulogama su i Meri Elizabet Vinsted, Klajv Oven i Benedikt Vong.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Nema slikara i nema pisca sa kojim Radovan Zogović nije polemisao, nema one pojave u društvu koju nije iskomentarisao, istakla je profesorica književnosti, Aleksandra Vuković Kuč na predavanju pod nazivom "Prkosi i polemike Radovana Zogovića" koje je održano sinoć u Nikšiću.