Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Pet projekcija danas u Cinemi 213

cfvbhj
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 14.12.2019. u 06:30

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su četiri filma.

Avantura „Džumandži – sljedeći nivo“ prikazaće se 12.15h u 3D, kao i u 16.15h u 2D projekciji.

U međuvremenu, u 14.25h čeka vas „Zaleđeno kraljevstvo 2“.

Romansa „Prošlog Božića“ prikazaće se u 18.25h. Kejt (Emilija Klark) tumara po Londonu, praćena muzikom Džordža Majkla, donoseći neke loše odluke, koje su iritirajuća posljedica toga što je zaposlena kao vilenjak u božićnoj prodavnici koja radi preko cijele godine. Tom (Henri Golding) djeluje previše dobro da bi bio stvaran, kada ušeta u njen život i počne da proniče u mnoge Kejtine barijere. Dok London počinje da se pretvara u najljepše doba u godini, njima ništa ne polazi za rukom. Ali, ponekad, moraš pustiti snijeg da padne, slušati svoje srce i imati vjere.

Za kraj dana, u 20.15h čeka vas horor „Crni Božić“. Baš u vrijeme praznika stiže nam rimejk čuvenog horor klasika o ubici koji počinje da teroriše grupu drugarica u sestrinstvu. Na koledžu je prilično mirno u vrijeme praznika. Ali kada Rajli Stoun i njene drugarice iz Mu Kapa Ipsilon sestrinstva, sportistkinja Marti, buntovna Kris i gurmanka Džes, počnu da planiraju žurke, ubica sa crnom maskom preko lica počinje da ubija djevojke jednu po jednu. Kako broj tijela raste, Rajli i njene drugarice počinju da se pitaju da li mogu da vjeruju bilo kom muškarcu, uključujući i Nejta, Martinog momka, Rajlinu simpatiju Landona, pa čak i uvaženog profesora Gelsona. Ko god da je ubica, otkriće da su ove mlade žene riješile da ne budu ničije žrtve.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

Animirana sinhronizovana verzija filma „Kuce u operi“ biće prikazana u sali Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 12 časova, kao i u četvrtak, 25. aprila, u terminima od 10 i 12 sati.