Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Petak u Cinemi 213

82209327_619632852185853_9075536749970587648_n
Ilustracija
  • Autor onogost.me
  • 10.01.2020. u 06:30

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.

Dan će u 16.05h otvoriti komedija „Dulitl“ u 3D projekciji. Nakon što je, sedam godina ranije, izgubio suprugu, ekscentrični Dr Džon Dulitl (Robert Dauni Džunior), poznati doktor i veterinar, povlači se iza visokih zidina Dulitl dvorca, sam sa svojom grupom egzotičnih životinja. Ali kada se mlada kraljica teško razboli, bezvoljni Dulitl je primoran da se uputi u epsku avanturu do mitskog ostrva u potrazi za lijekom, koristeći svoju pamet i hrabrost, dok se susreće sa starim neprijateljima i otkriva čudesna stvorenja. Doktoru se na ovom putovanju priključuju mladi, samoprozvani šegrt (Hari Kolet, Dunkirk) i zanimljiva životinjska družina, koju čine nervozni gorila (dobitnik Oskara Rami Malek), entuzijastična ali pomalo ograničena patka (dobitnica Oskara Oktavija Spenser), duo koji se stalno prepire a čine ga cinični noj (Kumail Nandžijani, The Big Sick’s) i optimistični bijeli medvjed (Džon Sina, Bamblbi) te tvrdoglavi papagaj (dobitnica Oskara Ema Tomson), koji je Dulitlov najpovjerljiviji savjetnik. U filmu takođe igraju Antonio Banderas, Majkl Šin (Kraljica) i dobitnik Oskara Džim Brodbent a glasove su pozajmili i još jedna dobitnica Oskara Marion Kotijar, Franses de la Tur, Rejf Fajns, Selena Gomez, Tom Holand i Krejg Robinson.

Slijedi naučna fantastika „Invazija“ u 18h. Najiščekivaniji ruski film godine, spektakularni blokbaster “Invazija” istražuje tajnu čovječanstva, a fantastična stvarnost samo pogoršava istragu. Postoji jedan način da se pobijedi – ostati čovjek. Prošle su tri godine od pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvijek je promijenila život djevojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovječanstvo. Ono čega ljudi još uvijek nisu svjesni jeste da će uskoro doživjeti novi susret. Da li su spremni na to?

Kraj dana rezervisan je za „4 ruže“, koje će prikazati u 20.25h. Film “Četiri ruže” јe krimi-drama sa elementima komedije. Prikazuje urbani mozaik gradskih likova, koje u ispovijesti jedne beogradske noći, povezuje neutoljiva želja za lakom lovom, dobrim provodom i bezbrižnim jutrom. Iza kulisa carstva poroka u noćnom klubu Četiri ruže, u centru mozaika, gde se vodi bespoštedna borba, često i sa one strane zakona, naći će se jedan običan čovjek. U bezuspješnom pokušaju da od svega pobjegne, shvata da će uspjeti samo ako u pomoć pozove sve ono što je u međuvremenu izgubio: ljubav, iskrenost i vjeru.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci