Autor: onogost.me
Foto: "Priča sa zapadne strane"
08:10
10.12.2021.

Petak u Cinemi 213

Na današnjem repertoaru bioskopa Cinema 213 su tri filma.


Komedija "Enkanto magični svijet” će se prikazati u 15.25 časova, a ovo je animirana priča o neobičnoj porodici Madrigali, koja živi skrivena u magičnoj kući u planinama Kolumbije, u divnom i šarmantnom mjestu zvanom Enkanto.

Triler „Gučijevi“ čeka vas u 17.15 časova. Inspirisan je šokantnom istinitom pričom o porodičnom carstvu iza kojeg se krije italijanska modna kuća Guči. Kroz tri decenije ljubavi, izdaje, dekadencije, osvete i na kraju ubistva, vidimo šta ime znači, koliko vrijedi i dokle će porodica ići radi kontrole.

"Priča sa zapadne strane" vas čeka u 20 časova. Novi film Stivena Spilberga o zabranjenoj ljubavi i rivalstvu, koji predstavlja adaptaciju čuvenog mjuzikla iz 1957. godine. "Priča sa zapadne strane" donosi zabranjenu ljubav i rivalstvo između Jetsa i Sharks – dvije tinejdžerske ulične bande različitog etničkog porijekla. Priča o ljubavi između gringosa i Portorikanke smještena u Njujork pedesetih godina prošlog vijeka bila bi savršena bajka da im na put nisu stale etničke razlike i urođeno neprijateljstvo između dvije porodice i dva naroda. Spilberg je majstorski režijom i muzikom predstavio nasilje, mladu uzavrelu krv, predrasude i očaj koji opisuje dvije zaraćene porodice.

 

Ostale vijesti iz kategorije