Informacije o vremenu su trenutno nedostupne.

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Petar Nikolić: Donatorski odziv nije bio na očekivanom nivou

968full-zivko-nikolic-custom_0
  • Autor onogost.me
  • 21.11.2015. u 16:44

Manifestacija „Srećan rođendan Živko“, u čast rođena velikana filmske umjetnosti, okonačana je kasno jutros žurkom i donatorskom večeri za izgradnju Memorijalnog centra „Živko Nikolić“.

Sin čuvenog reditelja i predsjednik Filmske Fondacije „Živko Nikolić“, Petar, priznao je da odziv donatora nije bio na očekivanom nivou, ali istče da je zadovoljan što je cjelokupna manifestacija uspješno obilježena.

„Na dostojan način obilježili smo dan rođenja Živka Nikolića, stekli prve prijatelje Fondacije, uspostavili važne poslovne kontakte, otpočeli saradnju sa privrednim subjektima, relevantnim državnim insitucijama, privatnim i pravnim licima. Iako donatorski odziv nije bio na očekivanom nivou, pomoć koju smo dobili u simboličnom iznosu nas ohrabruje da postoji volja i interes šire društvene zajednice da se ciljevi, za koje se zalažemo, ostvare." Kazao je Nikolić.

Donatorskoj večeri prisustvovali su predstavnici lokalne uprave, Muzičkog centra u Podgorici,  Muzičke škole Dara Čokorilo.

Za muzički dio programa pobrinuli su se mladim talenti Milica Nikčević, Sara Tasovac, Miloša Džiknić, kao i Zorana Džiknića.
 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci