Nikšić Vrijeme
0.8°C Malo oblačno

“Novinarstvo donosi rezultat - utiče na vašu zajednicu ili društvo na najprogresivniji način”

Plužine: Izložba 30 najboljih fotografija konkursa “Prirodne ljepote Crne Gore”

20190331090348_c4939e68-347d-4bbc-8517-042fd3b0a981
Umjetničko muzičko udruženje “Scena”
  • Autor onogost.me
  • 31.03.2019. u 11:44

U plužinskom Centru za kulturu organizovana je izložba 30 najboljih fotografija koje su prispjele na foto konkurs "Prirodne ljepote Crne Gore" za opštine Nikšić, Plužine, Šavnik i Žabljak.

Na konkursu, koji je organizovalo Umjetničko muzičko udruženje “Scena” iz Nikšića, učestvovali su učenici i studenti iz Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka.

“Cilj foto izložbe je promocija prirodnih ljepota sjevernih opština Crne Gore, kao i promocija fotografije kao umjetnosti kod učenika osnovnih i srednjih škola i studenata iz pomenutih opština”, saopštili su iz “Scene”.

Posjetioci su imali priliku da u toku izložbe glasaju za fotografiju koja im se najviše dopala, a njihovi i glasovi stručnog žirija će odlučiti koja tri autora zaslužuju da budu nagrađena tablet računarima.

Putujuće izložbe planirane su i u ostalim opštinama, a naredna je u Nikšiću.

Foto konkurs Umjetničko muzičko udruženje “Scena” realizuje u sklopu projekta “Pospješivanje i promocija kulturno-umjetničkog stvaralaštva mladih Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka” koji je finansijski podržalo Ministarstvo kulture.

 

Izvor: vijesti.me

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 ove sedmice stiže pet novih filmova – animacija “Nojeva barka”, horor “Bezgrešna”, akcija “Građanski rat: Svakom carstvu dođe kraj”, drama “Anatomija pada” i animacija “Nina i ježeva tajna”.