Poklon zaljubljenima: Učenici Muzičke škole priredili koncert

naslovna_ipak
Marija Vujović
  • Autor onogost.me
  • 14.02.2017. u 07:09

Povodom Dana zaljubljenih, Muzička škola ''Dara Čokorilo'' svojim sugrađanima sinoć je poklonila koncert.

Program koncerta, u kojem su učestvovali najbolji učenici Škole od šest do 18 godina, bio je raznovrstan, pa su prisutni imali priliku da čuju kompozicije različitih muzičkih velikana, od Šopena do Adele.

Direktorka Škole, Vjera Vuković, kazala nam je da ta ustanova svakog mjeseca organizuje izvanredne koncertne programe, smatrajući to kao dio svoje redovne profesionalne obaveze. 

„Ovo veče, Muzička škola, što je za očekivati, kao umjetnička škola, poklanja svojim sugrađanima, divnim povodom, obilježavanje Dana zaljubljenih. Muzika ide uz ljubav, ide uz zaljubljenost i mislim da koncepcija večerašnjeg koncerta, koji će uključiti naše najkvalitetnije izvođače od osnovne do srednje škole, zapravo, će ispuniti sve ljude, makar na sat vremena u ovoj sali, a ja se nadam da će njihovo raspoloženje trajati i sjutra, na Dan Svetog Valentina i da neće zaboraviti utiske iz ovog prostora“, istakla je ona uoči koncerta.

Događaj je organizovan u sklopu Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

U bioskop Cinema 213 stižu tri nova filma – komedija „Šape gneva – legenda o Henku“, triler „Trag divljači“ i drama „Amsterdam“.
Dobra vijest stiže iz Uprave za zaštitu kulturnih dobara. Radovi na rekonstrukciji kulturnog dobra Dvorca kralja Nikole biće konačno nastavljeni, saopštio je predsjednik Opštine Nikšić Marko Kovačević.