Promocija izdanja knjižare „Karver“ na mini sajmu u Nikšićkom pozorištu

page_karver
  • Autor onogost.me
  • 22.09.2015. u 07:33

Danas će u foajeu Nikšićkog pozorišta, sa početkom u 17h, biti održana promocija izdanja knjižare „Karver“ u okviru mini sajma „Među knjigama“. 

Ovaj događaj odvijaće se u okviru XVIII Nikšićkih književnih susreta, čiji su organizatori Opština Nikšić i Ministarstvo kulture Crne Gore.
Biće promovisane knjige „Luđak je vječno dijete“ Boža Koprivice, „Malvina i druge priče“ Mirka Kovača, „Tvoje nježne godine“ Arsena Dedića i „IN PATRIA“ Varje Đukić. Biće riječi i o knjigama drugih izdavačkih kuća kao što su FRAKTURA, MEANDER, LOM, DURIEUX, OKF, GRADAC, MEDITERAN PUBLISHING, XX VEK… O knjigama će govoriti Ljubomir Đurković i Varja Đukić. Moderator će biti Kristina Radović.

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Otvoren je šesti po redu konkurs za kratku priču Biber. Kratke priče mogu da šalju autorke i autori koji pišu na albanskom, makedonskom, bosanskom, crnogorskom, hrvatskom ili srpskom jeziku.
Studentski teatar iz Podgorice izvešće večeras predstavu “Restoran Desert flower” u velikoj sali JU “Zahumlje”, sa početkom u 18 časova.