Promocija knjige Dragana Đurovića “Da nas san ne prevari”

dragan-mitov-500x375
cdm.me
  • Autor onogost.me
  • 29.08.2016. u 09:52

Dragan Mitov Đurović predstaviće publici knjigu "Da nas san ne prevari" 30. avgusta u Gradskoj kući u Nikšiću sa početkom u 20 sati.

O knjizi će govoriti Vlatko Simunović, mr Željko Rutović, prof. dr Slobodan Vukićević i Slobodan Bato Mirjačić. Odlomke iz knjige čitaće mr Ana Pejović. Organizator ovog događaja je JU Narodna biblioteka “Njegoš” i dio je Programa podrške razvoju kulture u Nikšiću.

Dragan Mitov Đurović je novinar i publicist, hroničar i dokumentarista.

Autor je knjige “Od Volujce do Podgorice” koja predstavlja istoriju radija i televizija u Crnoj Gori, te zbirke narodnih mudronosnih pouka “Panjega”.

Medijator je više od hiljadu i po programa, scenarista akademija i filmskih 

,,Pričajmo iskreno, bez uvreda, laži i spinovanja.”​

Ovaj razgovor se vodi prema Onogoštovim pravilima. Molimo, pročitajte pravila prije ulaska u diskusiju.

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće biti objavljivana.

Povezani članci

Monodrama Naši dani, nastala dramatizacijom satiričnih pjesama Vladislava Petkovića Disa (Naši dani, Himna) i najznačajnijih pripovjedaka srpskog satiričara Radoja Domanovića biće održana u Nikšićkom pozorištu večeras u 20 časova, a u organizaciji JU Zahumlje.
Monodrama Naši dani, nastala dramatizacijom satiričnih pjesama Vladislava Petkovića Disa (Naši dani, Himna) i najznačajnijih pripovjedaka srpskog satiričara Radoja Domanovića biće održana u Nikšićkom pozorištu, u srijedu, 8. februara u 20 časova, a u organizaciji JU Zahumlje.